«Πολύ καλή η ΑΕΚ, γνωρίζω τον Ανοσίκε»

Πρώτα Μόσχα και μετά Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις στην εφημερίδα «ΩΡΑ των Σπορ», έκανε ο μεγάλος αστέρας της Κράσνι Οκτιάμπρ, Τζόρνταν Χάμιλτον, κατά την χθεσινή Media Day στο ΟΑΚΑ και μάλιστα τόνισε ότι γνωρίζει προσωπικά τον νέο σέντερ της ΑΕΚ.

Αναφερόμαστε στον Οντέρα Ανοσίκε, για τον οποίο ο πρώην παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς, των Χιούστον Ρόκετς και των Λος Άντζελες Κλίπερς, επισήμανε σχετικά: «Με βάση τα βίντεο που έχω δει, νομίζω ότι η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες. Ξέρω προσωπικά τον Οντέρα (εννοεί τον Ανοσίκε), με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στους Ντένβερ Νάγκετς, κατά την διάρκεια ενός Σάμερ Λιγκ. Μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλός ριμπάουντερ!».

Κι αφού ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, αποθέωσε τον Ανοσίκε, κλήθηκε να μιλήσει και για τους φετινούς στόχους της Κράσνι Οκτιάμπρ στο Eurocup και επισήμανε σχετικά: «Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην διοργάνωση. Πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε. Θέλουμε την νίκη και κόντρα στην ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X