Οι «εκλεκτοί» Μελισσανίδη - Σαββίδη για την ΕΠΟ

Οι «εκλεκτοί» Μελισσανίδη - Σαββίδη για την ΕΠΟ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προεργασίες στο παρασκήνιο που έχουν ως στόχο να αλλάξουν οι ισορροπίες στην ΕΠΟ έχουν ξεκινήσει η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Live Sport”.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχουν τρία πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης και θα μπορούσαν να στηριχτούν από τις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Aegean εκτιμά τις ικανότητες του πολύπειρου παράγοντα, Σπύρου Καλογιάννη, ο οποίος είναι πρόεδρος της Football League τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Από την πλευρά του “Δικεφάλου”, ο Σαββίδης θεωρεί καλύτερες λύσεις τους Γιώργο Λυσσαρίδη (πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού) και Μάκη Γκαγκάτση (Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο ζήτημα δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις των δύο ανδρών.

Το πρώτα μέλημα αυτή την στιγμή είναι να έχουν στο πλευρό τους ένα σημαντικό μέρος των ποδοσφαιρικών ενώσεων για να μπορέσουν να ανατρέψουν την υπάρχουσα διοικητική αρχή.

Τέλος, όσον αφορά στις εκλογές, πρόκειται να διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2016, κι είναι πιθανό μέχρι τότε να έχουν υπάρξει αρκετές αλλαγές στο χώρο του ποδοσφαίρου, λόγω και τον δικαστικών ζητημάτων. Όσον αφορά στον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, δεν είναι δεδομένο ότι θα είναι μεταξύ των υποψηφίων, ενώ το τελευταίο διάστημα “πόντους” κερδίζει κι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X