Χέρστον στο enwsi.gr: "Μόνο νίκες στο ΟΑΚΑ" (VIDEO)

Χέρστον στο enwsi.gr: "Μόνο νίκες στο ΟΑΚΑ" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαλίκ Χέρστον δήλωσε στο enwsi.gr πως ανυπομονεί για την έναρξη του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα της ΑΕΚ, σε έναν όμιλο όπου πολλά θα κριθούν από την αποτελεσματικότητα της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Ο 28χρονος Αμερικανός μας εξηγεί ποια στοιχεία θα πρέπει να βγάλει στο γήπεδο η “Βασίλισσα” για να πετύχει τον στόχο της.

Για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη:

«Είναι υπέροχο που παίζουμε στην Ευρώπη. Έχω περάσει αρκετά χρόνια της καριέρας μου στην Ευρωλίγκα, ξέρω καλά πως είναι δύσκολο να έχεις δύο αγώνες την εβδομάδα, όμως πραγματικά ανυπομονώ γι’ αυτό».

Για τους Αμερικάνους της Κράσνι:

«Είναι καλοί παίκτες σίγουρα, εμείς ωστόσο θα αφοσιωθούμε στην σωστή ομαδική άμυνα. Πρόκειται για πολύ καλούς παίκτες και ο αγώνας θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό για εμάς».

Για την ενέργεια που απαιτούν οι δύο αγώνες την εβδομάδα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη:

«Το έχω κάνει ξανά στην καριέρα μου, ευτυχώς ακόμη μπορώ, είμαι νέος, είμαι 28 ετών! Πάντως, όλα τα παιδιά θα απολαύσουν την ευρωπαϊκή εμπειρία και όταν θα είμαστε άπαντες υγιείς και θα υπάρχει το ιδανικό βάθος στον πάγκο τα πάντα θα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα».

Για την ανταγωνιστικότητα του ομίλου:

«Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος. Το σημαντικό είναι να προσπαθήσουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια εντός έδρας. Πρέπει να είμαστε μια γροθιά, να είμαστε ενωμένοι, να αμυνόμαστε καλά και να μοιράζουμε τη μπάλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X