Στην ελίτ της Ευρώπης

Στην ελίτ της Ευρώπης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κινείται σε άλλα επίπεδα. Οι κινήσεις είναι απίστευτες, πρωτοποριακές για τα δεδομένα του ελληνικού αθλητισμού και βάζουν ήδη την Ενωση στην ελίτ της Ευρώπης. Η συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Elite program του χρηματιστηρίου του Λονδίνου εκτοξεύει τη δυναμική της Ενωσης. Κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και μέσω των δηλώσεων του Ισπανού, Ξαβιέρ Ρολέτ, διευθύνοντος συμβούλου του χρηματιστηρίου του Λονδίνου στο CNBC. Ο Ρολέτ ήταν εκ των βασικών ομιλητών στη συνεδρίαση όπου συμμετείχε πριν από λίγες ημέρες ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες.

Ο Ρολέτ ανέδειξε τη λύση στην ανεργία της Ευρώπης και στη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Όπως υπογράμμισε «η Ευρώπη έχει εμμονή με το χρέος, ενώ στις ΗΠΑ το μοντέλο χρηματοδότησης είναι διαφορετικό αφού το 80% προέρχεται από τις αγορές και το 20% από τραπεζικό δανεισμό, ενώ στην Ευρώπη γίνεται το αντίθετο. Οι θέσεις εργασίας δεν δημιουργούνται από τα Blue Chips, αλλά θα έλθουν από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ως χρηματιστήριο του Λονδίνου δημιουργήσαμε την αγορά Elite, όπου εταιρείες από όλη την Ευρώπη, ακόμη και από το Ισραήλ, με ειδικούς συμβούλους, αναζητούν τον τρόπο χρηματοδότησης, ώστε στη συνέχεια να βγουν στις αγορές», προσθέτει.

Στη συγκεκριμένη αγορά από την Ελλάδα συμμετέχει η ομάδα της ΑΕΚ, όπως επεσήμανε και ο συντάκτης του κειμένου στην οικονομική ιστοσελίδα newmoney.gr. «Αν δεν αλλάξουμε το μοντέλο χρηματοδότησης στην Ευρώπη τότε ο κόσμος θα στραφεί αλλού», κατέληξε είπε ο κ. Ρολέτ τονίζοντας ότι, «αν εξέλθει από το Euro η Αγγλία τότε η Ευρώπη θα διαλυθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X