Σάκοτα: «Ομάδα με ατομιστές η Κράσνι»

Εικόνες από την ευρωπαϊκή Media Day της «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρεμιέρα των ομίλων του Eurocup αύριο για την ΑΕΚ κόντρα στην Κράσνι στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ο Ντράγκαν Σάκοτα υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι καλύτερη από την αντίπαλο και ότι η Ενωση θέλει την νίκη».

Ο Σέρβος τεχνικός του δικεφάλου είπε χαρακτηριστικά στην σημερινή media day στο ΟΑΚΑ «Σ’ αυτό το σημείο που βρισκόμαστε πάντα λέμε, ότι κανείς δεν είναι 100% έτοιμος. Είμαστε όμως πολύ βελτιωμένοι. Έχουμε παίκτες που γύρισαν πίσω, τον Κάρτερ και τον Ντούσαν, ενώ ο Ανοσίκε ανεβαίνει. H Kράσνι έκανε επιλογές ξένων παικτών, που είναι σκόρερ. Έτσι θέλουν παίζουν. Να βάζουν πολλούς πόντους. Είναι το στυλ τους, όμως εμείς γνωρίζουμε ότι είναι ομάδα με ατομιστές και θα παίξουμε γρήγορο μπάσκετ και δυνατή άμυνα. Είναι πρεμιέρα και εννοείται πως θέλουμε την νίκη. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, το είπα και προχθές. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ και έτσι θα τον φέρουμε κοντά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X