Καλαμπόκης: «Πρώτος στόχος η πρόκριση για την ΑΕΚ»

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ Γιάννης Καλαμπόκης μίλησε στην εκπομπή “Fast Break” και στους Σπύρο Καβαλιεράτο και Χρήστο Τσάλτα για την πρεμιέρα της Ένωσης στο Eurocup.

Για την επιστροφή της ΑΕΚ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το ματς με την Κράσνι: “Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ακόμη μια ομάδα εκπροσωπεί την χώρα στην Ευρώπη. Έχουμε το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα. Η Κράσνι είναι μια ομάδα βασίζεται στο ταλέντο των 6-7 παίκτών που αγωνίζονται πάνω από 27-28 λεπτά. Εμείς έχουμε την αριθμητική πληρότητα και πρέπει να τους πιέσουμε και να τους κουράσουμε ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα”.

Για το ότι τελικά δεν σταμάτησε το μπάσκετ, αν και το σκεφτόταν το καλοκαίρι: “Η αγάπη μου για το άθλημα είναι δυνατή και υπερίσχυσε. Γι΄ αυτό και δεν σταμάτησα. Προφανώς δεν ήμουν έτοιμος για κάτι τέτοιο. Είναι τιμή μου και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Προετοιμαζόμαστε όλοι μαζί για ένα καλό ξεκίνημα στο Eurocup. Η ουσία είναι να είμαστε υγιείς, να απολαμβάνουμε το παιχνίδι και τις αναμετρήσεις για όποια διοργάνωση κι αν είναι”.

Για τους ευρωπαϊκούς στόχους της ομάδας: “Αναμένουμε την υποστήριξη του κόσμου, με την βοήθεια του οποίου θα βάλουμε τις βάσεις για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να πείσουμε ότι η ομάδα αξίζει να παίζει στην Ευρωλίγκα. Αγωνιστικά δεν είναι εύκολος ο όμιλος μας. Αντιμετωπίζουμε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας. Είμαστε κ εμείς μια από τις καλές ομάδες του ομίλου. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να περάσουμε στην 2 η φάση. Αυτός είναι ο πρώτος και ρεαλιστικός στόχος. Από εκεί και πέρα θα δούμε και βάσει των κληρώσεων που μπορούμε να φτάσουμε. Η Ευρώπη ξαναβλέπει ότι η ΑΕΚ υπάρχει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X