Πολύ ανταγωνιστικός όμιλος για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ και το ΝΒΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συμμετέχει στον 6ο όμιλο του Eurocup μαζί με Γαλατάσαραϊ, Νίζνι, Νεπτούνας, Κράσνι και Χάποελ Ιερουσαλήμ. Αναμφίβολα ένα από τα πιο δύσκολα γκρουπ της διοργάνωσης, με τις 4 πρώτες να παίρνουν την πρόκριση, αλλά ταυτόχρονα όλες να δείχνουν ικανές για να τα καταφέρουν!

Η Γαλατά δεν είναι μόνο ένα από τα φαβορί στον όμιλο, αλλά μία από τις ομάδες που φαίνεται ότι μπορούν να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση. Με εμπειρία από την Ευρωλίγκα πέρυσι, κάτι που ισχύει επίσης για τις Νίζνι και Νεπτούνας. Μάλιστα οι δύο πρώτες έφτασαν πέρυσι μέχρι το TOP 16 της διοργάνωσης.

Η Κράσνι πραγματοποίησε καλές μεταγραφές Αμερικανών και είναι βέβαιο πως θα κάνει «ζημιές», ενώ η Χάποελ, νικήτρια της διοργάνωσης to 2004 έχει θέσει επίσης ως στόχο την πρόκριση. Η ΑΕΚ στην επιστροφή της στην Ευρώπη μετά από 8 χρόνια έχει να αντιμετωπίσει αντιπάλους με ισχυρά μπάτζετ, που έχουν στόχους διάκρισης ταυτόχρονα και στις εγχώριες διοργανώσεις. Μεγάλο ρόλο θα παίξει το ξεκίνημα στη φάση των ομίλων, κάτι που αναμφίβολα θα δώσει ώθηση στις ομάδες που θα μπουν νικηφόρα και από εκεί και πέρα η αντοχή των ομάδων και η αντίσταση στην κόπωση με διαδοχικά ταξίδια και παιχνίδια.

Στο τουρνουά συμμετέχουν 36 ομάδες, θα περάσουν στην επόμενη φάση 24 και σε αυτές θα προστεθούν 8 που θα μείνουν εκτός TOP 16 στην Ευρωλίγκα, για να σχηματιστούν έτσι οι «32».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X