Το πλάνο του ντέρμπι επί... χόρτου

Προετοιμασία ΑΕΚ: 12η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος, ο Χρήστος Αραβίδης και ο Άνταμ Τζανετόπουλος έχουν ήδη από χθες επιστρέψει στα Σπάτα. Μάλιστα εκείνοι που έπαιξαν την Κυριακή στο ματς της εθνικής με την Ουγγαρία, ήδη από σήμερα θα μπορούν να μπουν ξανά και στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας από χθες κιόλας, έχει τεθεί στην διάθεση του Δέλλα. Ενώ ο Βάργκας με τον Μπαρόχα έτσι κι αλλίως δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην Αθήνα πριν από την Πέμπτη και ενδεχομένως προλάβουν μόνο την προπόνηση της Παρασκευής. Όπερ σημαίνει πως πλέον ο Δέλλας έχει την δυνατότητα να αρχίσει δοκιμές και επί χόρτου, στο αγωνιστικό πλάνο για το ντέρμπι.

Είναι δεδομένο πως ακόμα και όλες τις προηγούμενες μέρες που υπήρχαν απουσίες, ο τεχνικός της ΑΕΚ επεξεργαζόταν στο μυαλό του σχήματα και ιδέες για το ματς με τον Ολυμπιακό. Πλέον έχει την δυνατότητα να κάνει και τις δοκιμές του στην προπόνηση. Άλλωστε μαζί με την σημερινή, απομένουν μόλις τέσσερις προπονήσεις μέχρι και την σέντρα του ντέρμπι. Βεβαίως ο Δέλλας δεν αποκλείεται να ξεκινήσει πρώτα περισσότερο με πειραματισμούς και λιγότερο με δοκιμές. Στην λογική και να “θολώσει” τα νερά, αλλά και να δει πως λειτουργούν στο χορτάρι, κάποια σχέδια που έχει κάνει στο μπλοκάκι. Η ουσία είναι πως ενδεχομένως ακόμα και από σήμερα, να αρχίσουν να φανερώνονται κάποιες (έστω ελαφριές) ενδείξεις για τις αγωνιστικές σκέψεις του Δέλλα για το ντέρμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X