Ο Τσιάρτας για την τριπλέτα της Εθνικής

Ο Τσιάρτας για την τριπλέτα της Εθνικής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

​Ο Βασίλης Τσιάρτας δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής ομάδας, τονίζοντας πως βγήκε επιτέλους εγωισμός, ωστόσο έκανε λόγο και για ξέφραγο αμπέλι αναφορικά με όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: 

– Για την παρουσία στην ενδεκάδα των Φορτούνη, Μάνταλου, Πέλκα: «Νομίζω ότι έγινε προσπάθεια για να χωρέσουν και οι τρεις κι έχει να κάνει με το τι ζητάει ένας προπονητής, να είναι απειλητικοί, να δημιουργούν φάσεις και να γίνονται επικίνδυνοι. Και οι τρεις έχουν αρκετά καλή ποιότητα, είναι τεχνίτες, έχουν αρκετά καλά στοιχεία. Η παρουσία τους έχει να κάνει όμως και με τους υπόλοιπους. Χθες βοήθησε το ότι οι Σάμαρης και Ταχτσίδης έπαιζαν κάθετα. Είναι κι αυτοί δημιουργικά χαφ. Ο χώρος δράσης των τριών είναι μεταξύ των στόπερ της αντίπαλης ομάδας και της πλάτης των αμυντικών μέσων. Εκεί κινούταν πότε ο Πέλκας, πότε ο Μάνταλος, πότε ο Φορτούνης και έψαχναν με κάθετες πάσες τον Μήτρογλου. Το θετικό είναι ότι πρόκειται για παίκτες που μπορούν σε μικρό χώρο να αλλάξουν τη μπάλα, να παίξουν συνδυαστικό, προωθητικό ποδόσφαιρο. Σε τέτοια διάταξη είναι παίκτες που ξεκινούν όταν πάρουν τη μπάλα, δεν βγαίνουν στο χώρο. Είναι απαραίτητο να παίζουν τα μπακ ψηλά, όπως έγινε με τον Κίτσιου και τον Σταφυλίδη και μετά τον Χολέμπας. Για να μην μένουν τα άκρα κενά, πρέπει να ανεβαίνουν τα μπακ. Είναι τρεις παίκτες περίπου με τα ίδια χαρακτηριστικά, με τον καθένα να έχει ξεχωριστές δυνατότητες. Είναι παίκτες που κλείνουν τον άξονα, δεν έχουν γρήγορο φορ, γιατί ο Μήτρογλου αρέσκεται να παίζει με πλάτη ή μέσα στην περιοχή να περιμένει τη σέντρα για να δημιουργήσει φάση. Σε ό,τι αφορά στην αμυντική λειτουργία, αυτή είναι συνολική».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X