Τα δεδομένα για τον Γουόρεν

Τα δεδομένα για τον Γουόρεν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κουβέντα «άναψε» από νωρίς. Ηδη, αρκετά ελληνικά, αλλά και διεθνή μέσα, εμφάνισαν τον Κρις Γουόρεν ως «τελειωμένο» από την ΑΕΚ. Ωστόσο, τα πράγματα είναι αρκετά πιο σύνθετα και τα δεδομένα για τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ διαφέρουν και κινούνται σε ευαίσθητες ισορροπίες. Το enwsi.gr έψαξε, έμαθε και σας παρουσιάζει όλες τις σκέψεις που γίνονται στην Ενωση για τον Γουόρεν.
Είναι ξεκάθαρο, πως υπάρχει προβληματισμός για τις εμφανίσεις του, καθώς δεν έχει φτάσει στα στάνταρ που περίμεναν με την απόκτηση του. Βέβαια, άπαντες αντιλαμβάνονται πως πρόκειται για παίκτη με συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, που θέλει να παίζει μόνος του, ενώ τώρα έχει να οργανώνει και να μοιράζει μπάλα. Γι’ αυτό ο Σάκοτα θέλει να τον δει και με τις επιστροφές των Κάρτερ και Κατσίβελη, δίνοντας στον Γουόρεν περισσότερο ρόλο στη θέση «2».
Εκεί θα κριθεί εν τέλει ο Αμερικανός. Αλλωστε, περιθώρια δεν υπάρχουν. Η ΑΕΚ έχει ευρωπαϊκή πρεμιέρα μεθαύριο και σημαντικές απώλειες ακόμα στην περιφέρεια. Συν τοις άλλοις, με δεδομένο πως πλέον οι αλλαγές δεν είναι άπλετες, θα πρέπει να γίνει σωστά. Να βρει ο μάνατζερ του Γουόρεν συμβόλαιο για τον πελάτη του (στην Τουρκία «σφάζονται» στα πόδια του), να γλιτώσει χρήματα η ΑΕΚ και βέβαια να βρεθεί ο ιδανικός παίκτης για τον «1». Όλα αυτά, θέλουν χρόνο στον οποίο ο Γουόρεν θα έχει την ευκαιρία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X