Αμφιβολίες για Γουόρεν

Αμφιβολίες για Γουόρεν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρις Γουόρεν δεν έχει ενθουσιάσει με την απόδοσή του στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της ΑΕΚ, όμως χρειάζεται υπομονή για τον Αμερικανό για δύο λόγους. Αρχικά, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που φορά τόσο «βαριά» φανέλα με υψηλές απαιτήσεις και θα πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτή την πίεση.

Δεύτερον ο λόγος που αποκτήθηκε δεν είναι μόνο για να δημιουργεί, αλλά επίσης για να βοηθά στο σκοράρισμα. Αυτό έκανε σε όλη του την καριέρα ως τώρα με πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα (17,5 πόντοι μ.ο. στο κολέγιο, 14,2 στην Αυστραλία, 12,5 στη Ναντέρ και 14,6 στην Ουτσάκ), όμως χρειάζεται ακόμη έναν γκαρντ δίπλα του για να νιώθει απελευθερωμένος και να πάρει περισσότερες προσπάθειες.

Στην προετοιμασία «έδεσε» πολύ καλά με τον Δημήτρη Κατσίβελη και όπως φαίνεται η απουσία του τον έχει επηρεάσει αγωνιστικά. Ο Έλληνας γκαρντ θα απουσιάσει για το υπόλοιπο του Οκτώβρη και με την επιστροφή του η ΑΕΚ θα έχει και πάλι το δίδυμο των «κοντών» που δούλεψε πολύ καλά στην προετοιμασία.

Φυσικά αν μέχρι τότε ο Γουόρεν εξακολουθεί να μην παρουσιάζει κάποια από τα στοιχεία για τα οποία αποκτήθηκε, είναι πιθανό η ΑΕΚ να μην δείξει άλλη υπομονή και να οδηγηθεί στην αντικατάσταση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X