Μέσα ο Ντούσκο για την πρεμιέρα

«Βασιλική» νίκη με ανατροπή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενισχυμένη θα είναι η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Όπως φάνηκε και στην τελευταία προπόνηση, στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα θα βρίσκεται και ο Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» είχε αισθανθεί ενοχλήσεις λίγο πριν τη φιέστα με την Εφές Πίλσεν και είχε τεθεί νοκ άουτ για την κυπελλική αναμέτρηση με τον Αρη. Η απώλεια ήταν αισθητή, καθώς ο Ντούσκο είναι ένας από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες της «Βασίλισσας» και ο πιο φορμαρισμένος αυτήν την περίοδο μετά την προετοιμασία.
Ο Σάκοτα ανέβασε ρυθμό στην τελευταία προπόνηση και αναμένεται να είναι στην 12άδα της ΑΕΚ. Πλέον, θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του «Σάλε», αν και πόσο θα τον χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του ματς. Πολύ καλύτερα είναι πλέον και ο Κάρτερ, που άρχισε να χρησιμοποιεί μπάλα και φαίνεται πως θα προλάβει το ματς με την Κράσνι, αλλά ίσως να είναι και στον πάγκο απόψε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X