Δεν περισσεύει κανείς

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Αρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή προσπάθεια που ξεκινάει για τη «Βασίλισσα» έχει διαφορετικό προορισμό από τον περυσινό. Άλλωστε η χρονιά που πέρασε μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα και μεταβατική. Ο Μάκης Αγγελόπουλος αποφάσισε να μπει στην ομάδα και από τότε υπάρχει μόνο πρόοδος. Φέτος τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά. Το «αφεντικό» της ομάδας έβαλε γερά το χέρι στη τσέπη και περιμένει να δει την επένδυση του και στη πράξη.

Εδώ πρέπει να ανοίξει μια παρένθεση για να αναφερθώ σε όλους αυτούς που μιλούν για αλλαγή προπονητή και για παίκτες που δεν κάνουν.

Ο Σάκοτα όχι μόνο στηρίζεται από τη διοίκηση, αλλά είναι αυτός που προχωράει το κομμάτι των Ακαδημιών, των υποδομών. Υπάρχει πλάνο-σχέδιο το οποίο ο προπονητής το προχωρά με τους συνεργάτες του. Και μεγάλος στόχος είναι η ομάδα να μπει στο Γαλάτσι (από του χρόνου) και εκεί να βγαίνουν οι επόμενοι μεγάλοι παίκτες της ΑΕΚ. Κλείνει η παρένθεση.

Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν ότι για όποιον το ζήτημα είναι να αλλάξει ο προπονητής, καλύτερα ας κάτσει σπίτι του σήμερα και ας μην έρθει στο γήπεδο. Όμως δεν νομίζω ότι αξίζει τέτοιας συμπεριφοράς ο Αγγελόπουλος. Δε νομίζω ότι έχει απογοητεύσει τον οπαδό και τον φίλαθλο της ΑΕΚ. Επειδή γνωρίζω και την απάντηση θα πω ότι θα είναι κρίμα στο πρώτο φετινό ματς, η εικόνα στη εξέδρα να έχει την εικόνα του αγώνα με τη Εφές.

Η φετινή ΑΕΚ άλλωστε χτίστηκε με στόχο να ψηλώσει σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Και στη προσπάθεια που γίνεται δεν περισσεύει κανείς.

Εδώ που τα λέμε δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Δεν παίζει ούτε η ποδοσφαιρική ομάδα, οπότε μια βόλτα στο ΟΑΚΑ νομίζω είναι ο καλύτερος προορισμός. Απέναντι μας μια ομάδα που μας έχει πάρει τον αέρα τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι μας κέρδισε και γενικά μας δημιουργεί ζητήματα. Με τις απουσίες που έχει ο Σάκοτα, όπως και στο ματς με τον Άρη, ο κόσμος πρέπει να αποτελέσει κυριολεκτικά τον 6ο παίκτη.

Δεν είμαι ο κατάλληλος για να μπω στο μυαλό του προπονητή και να αναλύσω τα πικ εν ρολ, αλλά νομίζω ότι θα δούμε μια καλύτερη ΑΕΚ σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Και με τον Ανοσίκε πιο κοντά στο κλίμα της ομάδας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X