Είμαστε εδώ, δίπλα σας, και θέλουμε τη νίκη!

Είμαστε εδώ, δίπλα σας, και θέλουμε τη νίκη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της ΑΕΚ πριν τη χθεσινή προπόνηση. Την τελευταία προπόνηση της “Βασίλισσας” πριν την πρεμιέρα της Basket League και μόλις τρεις μέρες μετά από τον αποκλεισμό στον θεσμό του κυπέλλου από τον Άρη. Το κλίμα τις προηγούμενες μέρες ήταν “βαρύ”, λόγω του αποτελέσματος στη Θεσσαλονίκη, αλλά πλέον άπαντες στην ομάδα έχουν κατανοήσει ότι σήμερα έφτασε η στιγμή που μπαίνουν στη μάχη για τον μεγάλο φετινό στόχο, ο οποίος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα.

Χθες βρέθηκε στο ΟΑΚΑ ο μεγαλομέτοχος και νέος πρόεδρος πλέον της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, θέλοντας με την παρουσία τους να δείξουν στους αθλητές του Ντράγκαν Σάκοτα ότι είναι εδώ. Δίπλα τους. Ότι τους πιστεύουν απόλυτα και ότι θέλουν να μπει η ομάδα με το δεξί στο νέο “μαραθώνιο”.

Ο Αγγελόπουλος αποφάσισε να μη μιλήσει στους παίκτες για έναν και μόνο λόγο. Επειδή τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρει ότι όλοι τους είναι απόλυτα επαγγελματίες, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν στην πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και δε θεώρησε σκόπιμο να κάνει κάποια ομιλία πριν το πρώτο τζάμπολ της σεζόν. Η παρουσία του όμως και μόνο ήταν αρκετή για να δείξει στους “κιτρινόμαυρους” ότι η διοίκηση είναι εδώ και τους στηρίζει απόλυτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X