«Ρωγμή ο αποκλεισμός-Τοίχος η Ιστορία και ο κόσμος»

Τα αίτια του αποκλεισμού της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση φιλάθλων της ΑΕΚ μετά την ήττα – αποκλεισμό στο Αλεξάνδρειο από τον Αρη.

Αναλυτικά:

Απευθυνόμαστε σε κάθε Ενωσίτη που βίωσε ως οδυνηρή δοκιμασία τον αποκλεισμό από το Κύπελλο μπάσκετ. Πιστεύουμε ότι η μόνη ρεαλιστική ματιά στη ζωή είναι όταν βλέπουμε τα γεγονότα σε μια εξελικτική πορεία χρόνου και όχι με τη στενή ματιά μιας ημέρας.

Το Φεβρουάριο 2013 ηττηθήκαμε στην τρίτη κατηγορία από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και σε ένα μήνα από τον Πανερυθραικό. Την ερχόμενη Τετάρτη,ύστερα από 32 μήνες,παίζουμε επίσημο ευρωπαϊκό αγώνα. Με την υπέρβαση αφοσίωσης ενός αυθεντικού Ενωσίτη,του Μάκη Αγγελόπουλου,με τη συγκινητική προσπάθεια παικτών–τεχνικών–στελεχών όλες αυτές τις περιόδους,με το φλογισμένο κόσμο μας.

Η ήττα με τη μισή ακριβώς ομάδα,στο τελευταίο λεπτό,πονάει πολύ,αλλά δεν προδικάζει ότι γκρεμίστηκε το οικοδόμημα. Μια ρωγμή ήταν. Αλλά η ρωγμή αποδεικνύει τον τοίχο. Και τοίχος για την ΑΕΚ είναι η Ιστορία και ο κόσμος της.

Δεν έχουμε την πρόθεση ούτε το δικαίωμα να υποδείξουμε σε κανέναν τι πρέπει να κάνει. Αλλά είμαστε αντίθετοι στη στείρα ρητορεία και στην αδιέξοδη μιζέρια. Εμείς το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ και την Τετάρτη με την Κράσνυ,με την παρουσία μας στο ΟΑΚΑ,θα συνεχίσουμε τη μυριάκριβη Ιστορία της ΑΕΚ,θα υποστηρίξουμε την πειστική προσπάθεια που αποβλέπει σύντομα σε πρωταγωνιστική πορεία,θα φωνάξουμε και για τα παιδιά της περιφέρειας και της ομογένειας,για τα παιδιά που δεν είναι στη ζωή.

Στις δύσκολες ώρες,οι αφοσιωμένοι ενεργοποιούν τον ποιοτικότερο δυναμισμό τους.

Είμαστε υπερήφανοι αλλά και υπόλογοι απέναντι στα 90χρονα βαριά Σύμβολα.

Τρόντζος Γιώργος, Αμερικάνου Πέπη,Αντωνόπουλος Δημήτρης,Αντωνόπουλος Χρήστος,Βασιλειάδης Στέλιος,Βελεγράκης Ανδρέας,Γεωργαλής Ανδρέας,Γκρίτζαλης Παναγιώτης,Γρίβας Παναγιώτης,Δασκαλέλος Γιώργος,Δερμανούτσος Βαγγέλης,Ζωγράφος Παναγιώτης,Ιστρούμπος Χρήστος,Καλογεράς Δημήτρης,Καστανός Κώστας,Κεχαγιάς Κώστας,Κλωνάρης Γιώργος,Κουκέλλης Παναγιώτης,Κυριτζόγλου Τάσος,Λαμπρούσης Νίκος,Μάντη Λία,Μαργαρίτης Αλέκος,Μαργαρίτης Νίκος,Μαρκόπουλος Μανώλης,Μαυριδάκης Κώστας,Μικελλής Μιχάλης,Μιχαλόπουλος Γιάννης,Μποφίλιος Γιώργος,Ντόνας Κώστας,Παλαιογιάννης Πάνος,Παναγιώτης Νίκος,Παρηγορίτσας Γιώργος,Πατσιαλίδης Τάσος,Πετρόπουλος Φάνης,Ράπτης Γιώργος,Σακουφάκης Γεράσιμος,Σεραφείδης Στέλιος,Σπανδάγος Βασίλης,Σταθακόπουλος Κώστας,Σταματιάδης Κώστας,Σωτηρόπουλος Γιώργος,Τερζόγλου Χρήστος.Τσαπρούνης Γιάννης,Φίλιος Γιάννης,Φραγκάκος Κων-νος,Χάιτας Χρήστος,Χασιώτης Γιάννης,Χάφτας Θοδωρής,Χήνας Κυριάκος,Ψαρουλάκης Γιώργος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X