Πάει στην Πόλη η Original

Original 21: «Τα μεγάλα ΟΧΙ πάντα τα έλεγε ο λαός»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την επόμενη εβδομάδα η “Βασίλισσα” του ελληνικού μπάσκετ μπαίνει στη μάχη του Eurocup αντιμετωπίζοντας την Κράσνι στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Την 2η αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, σε έναν αγώνα με ιδιαίτερη σημασία για τους φίλους του Δικεφάλου. Στο πλαίσιο αυτό η Original διοργανώνει εκδρομή στην Πόλη για να στηρίξει τους παίκτες του Σάκοτα στο παιχνίδι με την Γαλατά. Αναλυτικά στην ανακοίνωση σημειώνεται:

«Την Τετάρτη 21/10 η ΑΕΚΑΡΑ μας επιστρέφει στις ρίζες της και δεν είναι δυνατόν να λείψουμε από κοντά της… Ετσι ανακοινώνουμε ότι διοργανώνουμε οδική εκδρομή για την ΠΟΛΗ για τον αγώνα της Βασίλισσας με την γαλατά. Αναχώρηση Δευτέρα βράδυ(19/10),άφιξη και διανυχτέρευση την Τρίτη σε ξενοδοχείο (στο κέντρο με πρωινό) ,Τετάρτη βγάζουμε τα λαρύγγια μας και σπρώχνουμε την ομάδα στη νίκη και αναχωρούμε αμέσως μετά τον αγώνα επιστρέφοντας Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης. Τιμή.100e. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 6987263920. ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ…!!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X