Περίεργα παιχνίδια πριν το ντέρμπι

Περίεργα παιχνίδια πριν το ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι κάποια θέματα που περνάνε στο ντούκου, ενώ δεν θα έπρεπε. Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει περίεργα παιχνίδια εις βάρος της Ένωσης. Αλήθεια, πως γίνεται ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής (κατά γενική ομολογία), Κώστας Φορτούνης, να μην χρησιμοποιείται ούτε λεπτό στον αγώνα της Εθνικής, ενώ ιατρικά είναι 100% έτοιμος (σύμφωνα με τους γιατρούς της ομάδας); Υπάρχει εξήγηση; Ο ίδιος ο παίκτης παραπονέθηκε λέει ότι αισθάνθηκε ξαφνικά πόνους στα πλευρά και δεν ήθελε να ρισκάρει. Το ιατρικό επιτελείο του ομοσπονδιακού μας συγκροτήματος όμως τον εξέτασε και σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ από το Μπέλφαστ, έκανε απόλυτα θετική εισήγηση για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Ο Φοροτύνης όμως επέμενε και ο Τσάνας τον άφησε στον πάγκο να παρακολουθεί …χαλαρά τη “μάχη” των υπολοίπων διεθνών.

Ένας απ’ αυτούς που έδιναν “μάχη” για 90 λεπτά ήταν ο βασικός επιθετικός της ΑΕΚ. Ο Χρήστος Αραβίδης, εκτός από το γκολ που πέτυχε, ήταν από τους πιο κινητικούς παίκτες της Εθνικής ομάδας και για τρίτο συνεχόμενο ματς βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συμβεί το ίδιο και στο επόμενο παιχνίδι της Ελλάδας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πριν το ντέρμπι υπάρχουν δύο μέτρα και δυο σταθμά ως προς την διαχείριση του έμψυχου υλικού της ομάδας. Από τη μία ο Κώστας Φορτούνης θα πάει ξεκούραστος στο Γ. Καραϊσκάκης για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και από την άλλη ο Χρήστος Αραβιδης θα έχει δύο ματς στα πόδια του μέσα σε διάστημα λίγων ημερών και χωρίς ξεκούραση θα πάει να παίξει στο Φάληρο.

Εκτός μάλιστα από τον Αραβίδη, χρόνο συμμετοχής για μεγάλο χρονικό διάστημα στο β’ ημίχρονο πήρε και ο Πέτρος Μάνταλος, για τον οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν σκέψεις (σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εθνικής ομάδας) να βρίσκεται στο βασικό σχήμα του αγώνα με την Ουγγαρία.

Μήπως κάποιος από την Ομοσπονδία, από το τεχνικό τιμ ή το ιατρικό τιμ θα πρέπει να εξηγήσει στον κόσμο τι συμβαίνει με την περίπτωση του Φορτούνη; Αν όντως ήταν τραυματίας ας μην είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή. Πως γίνεται να είναι μέσα στους “εκλεκτούς” κι ενώ οι γιατροί πιστοποιούν ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, να μην παίρνει ούτε λεπτό συμμετοχής;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X