Δεν της έφτασε η νίκη στα… ριμπάουντ

Εικόνες από το Αρης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα στο Αλεξάνδρειο και ειδικότερα για τις τελευταίες φάσεις, με αποκορύφωμα αυτή του Καλαμπόκη. Η ομάδα του Σάκοτα καλείται να ξεπεράσει το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα αφοσιωθεί σε αυτό που έρχεται απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Το οξύμωρο πάντως στην αναμέτρηση είναι ότι οι παίκτες του Σάκοτα κυριάρχησαν κάτω από τα δύο καλάθια, έχοντας συνολικά 46 ριμπάουντ έναντι 37 του αντιπάλου. Μάλιστα τα 16 ήταν επιθετικά, γεγονός που έδωσε δικαίωμα ανανέωσης των επιθέσεων.

Η ομάδα του Σάκοτα κυριάρχησε κάτω από τις δύο ρακέτες, όμως υπήρξαν στοιχεία στα οποία υστέρησε. Όπως στις ελεύθερες βολές, όπου οι κιτρινόμαυροι έστειλαν στο …σίδερο, οκτώ από τις 22 προσπάθειες.

Επίσης το στοιχείο των λαθών έπαιξε ρόλο, με την Ένωση να μετράει 15 έναντι επτά του Άρη. Η ΑΕΚ ήταν πιο εύστοχη μόνο στα δίποντα (16/39), ενώ στα τρίποντα ευστόχησε μόλις στα 5 από τα 24 που εκτέλεσε. Όταν ένα ματς παίζεται στη λεπτομέρεια, σημαντικό ρόλο στην έκβαση του παίζουν και οι βολές. Οι κιτρινόμαυροι εκτέλεσαν 22, αλλά ευστόχησαν στις 14 με το ποσοστό να μεταφράζεται σε 64%.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X