Οι φίλαθλοι προσφοράς της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Οι φίλαθλοι προσφοράς της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ για να μπορέσει να λειτουργήσει σε αυτά τα πρώτα… βήματα της επιστροφής της στηρίζεται εν πολλοίς και στον κόσμο της. Από τους φιλάθλους της μέχρι και τους εθελοντές της στο ΟΑΚΑ.

Για τους τελευταίους μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΚ ετοίμασε και ένα αφιέρωμα:

«Η ΑΕΚ, για να προχωρήσει και να μεγαλουργήσει, βασίζεται σε όλες της τις δυνάμεις. Και κυρίως στον κόσμο της που τη βοηθάει με κάθε τρόπο και σε όλα τα επίπεδα: από το εισιτήριο που πληρώνει και από τη δυναμική του παρουσία στην εξέδρα, μέχρι τη βοήθεια που δίνουν απλοί φίλαθλοι της ομάδας ακόμα και στη διοργάνωση των εντός έδρας αγώνων.

Οι γιατροί μας

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που βρίσκονται σε κάθε ματς δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, είναι πολλοί. Είναι οι γιατροί μας που εδώ και μια δεκαετία -και ανεξάρτητα από την υποχρεωτική παρουσία του υπεύθυνου ιατρού αγώνα- βρίσκονται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν σε περίπτωση ανάγκης τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
Ο καθένας από αυτούς βρίσκεται σε διαφορετική θύρα, ώστε η παρουσία τους να καλύπτει όλες τις κερκίδες του γηπέδου και είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν, ενώ κυριολεκτικά δε χάνουν αγώνα!

Οι διασώστες μας

Ανήκουν στο Σύλλογο Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων και συμμετέχουν με πολύπλευρη συνεισφορά στην υποστήριξη των αγώνων της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η συμβολή τους αποτελεί για όλους μας αναπόσπαστο και κυρίαρχο κομμάτι της οργάνωσης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας.

Στα VIP, στα δημοσιογραφικά, στη μαθητική  και στην οικογενειακή κερκίδα , ΑΕΚ παντού

Η Χριστιάννα και η Ελένη που έχουν την ΑΕΚ στην καρδιά τους από την έναρξη της σεζόν βρίσκονται στο χώρο των VIP έτοιμες να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους της ομάδας μας αν χρειαστούν κάτι ενώ στο τέλος της κάθε αναμέτρησης βραβεύουν τον MVP ποδοσφαιριστή του αγώνα.
Ο Κωνσταντίνος, ο Γιώργος και ο Θάνος δίπλα στην ΑΕΚ στα ωραία αλλά και στα δύσκολα. Ακολουθούν παντού και η μεγαλύτερη ικανοποίησή τους είναι να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα. Στην παρέα τους προστέθηκαν ο Αλέξανδρος και ο Χάρης. Αν τους ζητηθεί η οποιαδήποτε βοήθεια πάντα πρόθυμοι να την προσφέρουν.

Και η παρέα μεγαλώνει…»

OI-FILATHLOI-TIS-PROSFORAS-DENLARGE 4-NORMAL 3-NORMAL 2-NORMAL 1-NORMAL12162151_760216560772674_248804456_o

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X