Το πιο εύκολο φετινό ματς

ΦΩΤΟ από την προετοιμασία της ΑΕΚ στο Καρπενήσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συζητούσα με συναδέλφους για το αποψινό ματς της ΑΕΚ του Μάκη Αγγελόπουλου με τον Άρη. Και όταν ξεστόμισα το «έλα μωρέ εύκολο είναι», με κοίταζαν με ανοικτό το στόμα. Κάποιοι μάλιστα γέλασαν. Αφού με άκουσαν και συζητήσαμε επί του θέματος, έμεινα ευχαριστημένος που προσπάθησα, όχι να τους πείσω να δεχτούν την γνώμη μου, αλλά να τους καταθέσω τα επιχειρήματα μου σχετικά το έργο των παικτών του Σάκοτα, απέναντι στον πάντα ανταγωνιστικό Άρη.

Εξηγώ για να μην παρεξηγηθώ. Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή μπαίνει  στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με στόχο την υπέρβαση. Αλλά πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, υπάρχει το ματς Κυπέλλου.

Γιατί είναι εύκολο; Πολύ απλά γιατί η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με λιγότερους παίκτες από ότι υπολόγιζε. Ταξίδεψε με έναν παίκτη ανέτοιμο (Ανοσίκε), με τους δύο καλύτερους αμυντικούς της (Κάρτερ- Κατσίβελη) εκτός και έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της παίκτες (Σάκοτα) επίσης στην Αθήνα.

Και τι έμεινε; Ένας Λουκάς και ένας Μαλίκ. Προς θεού δεν υποτιμώ τους υπόλοιπους, αλλά αν κάποιοι μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, είναι αυτοί οι δύο. Για αυτό λέω ότι το ματς είναι εύκολο. Γιατί ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, η «Βασίλισσα» θα πάει για τη νίκη σε ένα ματς στο οποίο ήθελε να το παίξει κάτω από καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες.

Συν τοις άλλοις ο Άρης δεν θεωρείται αμελητέα ποσότητα και κατά γενική ομολογία είναι ενισχυμένος, παρά το γεγονός ότι έχασε τον Βεζένκοφ. Επιστρέφω στα της ΑΕΚ.

Σίγουρα ο Σάκοτα δεν θα κάτσει να πει στους παίκτες του, καθίστε να χάσετε, δεν έχουμε ελπίδα. Σίγουρα ο Αγγελόπουλος θέλει να δει τους παίκτες του να φεύγουν νικητές από μια καυτή έδρα. Εννοείται ότι ακόμα και με αυτές τις απουσίες, η δυναμική που έχει δημιουργήσει, της επιτρέπει να μπει σήμερα στο γήπεδο, με το “μαχαίρι στο στόμα”, έτοιμη να το πάρει ματς.   Το αν θα καταφέρει να το δούμε το βράδυ, αλλά γνωρίζουμε όλοι ότι θα έχει προσπαθήσει. Ξέρουμε άλλωστε όλοι την φιλοσοφία Σάκοτα, που θέλει από τους παίκτες να μην βλέπουν αντίπαλους, παρά μόνο τη βαριά φανέλα της ομάδας και τον στόχο της νίκης.

Και με αυτό το σκεπτικό θα μπει σήμερα η “Βασίλισσα” στο παρκέ. Για να κερδίσει, όπως επιτάσσει η ιστορία της, ο κόσμος της και η παρουσία ενός ανθρώπου που έχει δώσει τα πάντα για να τη δει και πάλι στην κορυφή.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X