Οταν ο «Μάκης» σκοράρει, η ΑΕΚ χαμογελά (VIDEO)

Οταν ο «Μάκης» σκοράρει, η ΑΕΚ χαμογελά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Football League παρότι ήρθε Γενάρη και μπήκε αργά στην ομάδα σκόραρε έξι φορές. Χθες σημείωσε το πρώτο του γκολ στην Super League με την ΑΕΚ. Και με αυτό η Ενωση κατάφερε να αποδράσει από ένα δύσκολο εντός έδρας ματς και να διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας.

Ωστόσο και τα προηγούμενα έξι γκολ του «Μάκη» ήταν πολύτιμα. Τα τρία μπήκαν σε νίκες της ΑΕΚ και τα άλλα τρία σε ισοπαλίες όπου η Ενωση βρισκόταν πίσω στο σκορ.

Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή…

Στις 29 Μαρτίου η ΑΕΚ παίζει στον Ταύρο με την Καλλιθέα και ο Κρισάντους στο 48′ σκοράρει το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ και γράφει το τελικό 0-2 που καθάρισε και την νίκη για την 25η αγωνιστική της Β’ εθνικής.

Μετά από λίγες ημέρες «ξαναχτύπησε» ο Νιγηριανός. Εντός έδρας ματς με τον Αλιμο, βασικός ο Κρισάντους και στο 10′ και στο 47′ είχε κάνει μόνος του το 2-0.

Στα πλέι οφ για να σκοράρει ο «Μάκης» έφτασε στην 7η αγωνιστική. Στην Κόρινθο η Παναχαϊκή προηγήθηκε, αλλά ο Κρισάντους στο 68′ ισοφάρισε για το τελικό 1-1. Μια από τα ίδια και στην Ριζούπολη με τον Απόλλων Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές και ο Κρισάντους κράτησε την ΑΕΚ ζωντανή ισοφαρίζοντας σε 1-1 και 2-2, με το ματς να… λήγει στο 3-3. Ο «Μάκης» είχε βάλει ξανά πολύτιμα γκολ.

Χθες η ΑΕΚ δυσκολευόταν να σκοράρει, ο Κρισάντους μπήκε στο 79′, κέρδισε το φάουλ και εν συνεχεία με κεφαλιά του έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Και μπορεί να μην είναι ο καλύτερος σέντερ φορ, μπορεί να μην είναι ο killer που ήθελε ο κόσμος και ίσως και ο Τραϊανός Δέλλας στην διάθεση του, αλλά όταν σκοράρει η ΑΕΚ έχει πραγματικό κέρδος σε βαθμούς. Και αυτό «μετρά» στο ποδόσφαιρο.

Τα γκολ του Κρισάντους στην ΑΕΚ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X