Στηρίζει Γρηγορίου ο Σπανός

Γρηγορίου: «Δεν είναι μαζί μας η τύχη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ψυχραιμία φαίνεται πως τελικά θα αντιμετωπίσουν την πρωτόγνωρη, τα τελευταία χρόνια, κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει Ατρόμητος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ ήταν η τέταρτη διαδοχική και μόνο ευχάριστο δεν μπορεί να είναι το κλίμα. Ο προβληματισμός είναι δεδομένος και όπως γίνεται κατανοητό, ο Μιχάλης Γρηγορίου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά ο Γιώργος Σπανός αποφάσισε να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία.

Το «αφεντικό» της ΠΑΕ εξακολουθεί να στηρίζει τον Έλληνα τεχνικό, αλλά ξεκαθάρισε πως περιμένει άμεσα αποτελέσματα και φυσικά βελτιωμένη εικόνα της ομάδας στο χορτάρι.

Έτσι, λοιπόν, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα κρίνει το μέλλον του Γρηγορίου στο Περιστέρι.

Το θετικό για τον 42χρονο προπονητή είναι πως ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και έχει διαθέσιμες δύο εβδομάδες ώστε να επαναφέρει τον Ατρόμητο στο σωστό δρόμο.

Πηγή: a-sports

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X