To enwsi.gr στην "πρώτη" του "Τζάνε" με Μάνταλο και Αραβίδη

To enwsi.gr στην "πρώτη" του "Τζάνε" με Μάνταλο και Αραβίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική ομάδα των ανδρών πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ο Άνταμ Τζανετόπουλος, μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο και τον Χρήστο Αραβίδη. Οι τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρίσκονταν συνεχώς μαζί, με τον Τζανετόπουλο να δείχνει πιο …ψαρωμένος στην παρθενική του παρουσία και τους …παλιούς Μάνταλο και Αραβίδη να εμφανίζονται πιο άνετοι, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγονται από τον Ομοσπονδιακό προπονητή. Όπως αναμενόταν το πρόγραμμα που ακολουθούν δεν είναι σε υψηλούς ρυθμούς, αφού χθες αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Γι’ αυτό και περιορίστηκαν μόνο στις αρχικές ασκήσεις και σε τρέξιμο.

Το γεγονός πάντως ότι ο Πέτρος Μάνταλος κλήθηκε ξανά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αμέσως μόλις ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε φανερώνει την αγωνιστική ποιότητα που διαθέτει και το πόσο χρήσιμος θεωρείται στην εθνική ομάδα.

Το enwsi.gr παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση και σας βάζει στο …κλίμα της Εθνικής με βίντεο και φωτογραφίες.

tzanetopoulos aravidis mantalos ethnikitzanetopoulos moras aravidis mantalos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X