Σέντερ διαφορετικού τύπου

Σέντερ διαφορετικού τύπου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είχε διαφορετικό σχεδιασμό για τον σέντερ φέτος, ωστόσο οι εξελίξεις την υποχρέωσαν να αλλάξει πλάνο. Από τον βαρύ, επιβλητικό και πολύ δυναμικό Ντάνιελ Όρτον, όπως όλα δείχνουν η «Βασίλισσα» θα συνεχίσει με έναν διαφορετικό αλλά επίσης ποιοτικό σέντερ. Ο νιγηριανής καταγωγής O.D. Ανοσίκε ή Ανοζίκι με την αμερικάνικη προφορά είναι ένας σέντερ με ύψος 2.03, που δεν ξεχωρίζει για τη δύναμή του, αλλά αντιθέτως κάνει τη διαφορά με τα μακριά χέρια, την αλτικότητα και την ταχύτητά του.

Η έφεση του στα ριμπάουντ είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του παιχνιδιού του. Διακρίνεται για τις καλές του τοποθετήσεις, κάτι που τον βοηθά και στα τελειώματα των φάσεων. Γενικά είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για την ΑΕΚ, που θα δώσει λύσεις σε τομείς που η ομάδα ταλαιπωρήθηκε πολύ πέρυσι. Τα ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση και γενικότερα η σταθερότητα στο σκοράρισμα που δεν είχε πέρυσι ο Μενσά Μπονσού.

ÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ÏÏÕ ÍÔÉ ÁÍÏÓÉÊÅ ÃÉÁ ÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÔÇÓ ÁÅÊΟ O.D. είχε καθιερώσει τα double-double στην Ιταλία σε πόντους και ριμπάουντ, ενώ εξαργύρωσε την καλή απόδοση των τελευταίων δύο ετών με τη μεταγραφή στη Λαμποράλ, μια ομάδα που θα είναι και πάλι στην Ευρωλίγκα. Αυτό λέει πολλά για την ποιότητά του, ωστόσο η ΑΕΚ ευνοήθηκε από την αποδέσμευσή του, καθώς οι Βάσκοι έκλεισαν επίσης τους Μπουρούση, Πλάνινιτς και εκείνος αυτομάτως γνώριζε πως δεν θα είναι πρώτη επιλογή.

Έτσι λοιπόν η ΑΕΚ θα πορευτεί στη συνέχεια με ένα βαρύ κορμί, τον Ζήση Σαρικόπουλο και δύο παίκτες που δεν ξεχωρίζουν για τη δύναμή τους, αλλά κυρίως για την ταχύτητα, την ευλυγισία και την ευφυΐα τους κοντά στο καλάθι. Τον Μαυροκεφαλίδη και τον O.D.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X