Δέλλας: «Νίκες παντού και στο Καραϊσκάκη»

Δέλλας: «Νίκες παντού και στο Καραϊσκάκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για μια αγχωτική νίκη με τον Ατρόμητο έκανε λόγο ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι κρατά τους 3 βαθμούς που κρατούν σε επαφή με την κορυφή την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της Ενωσης ανέλυσε στην συνέντευξη Τύπου και τις επιλογές του στον αγώνα, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη όπου ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ πάει για να κερδίσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας:

«Ηταν μία αγχωτική νίκη, αλλά νίκη. Θέλαμε τους 3 βαθμούς για να πλησιάσουμε και άλλο την κορυφή. Παίζαμε απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το ματς, είχαμε καθαρές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν το πετύχαμε. Στο β’ ισορρόπησε ο Ατρόμητος και μας άγχωσε αυτό.

Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και στο τέλος δικαιωθήκαμε και πήρε τους 3 βαθμούς. Πήραμε αυτό που θέλουμε και συνεχίζουμε. Εχουμε διακοπή τώα, να ανασυνταχθούμε γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα.

Για την επιλογή να παίξει πιο πίσω ο Μάνταλος:

«Εχω ξαναπεί ότι όταν παίζουμε στην έδρα μας, πρέπει να κερδίζουμε. Εντός δεν πρέπει να χάνουμε βαθμό. Με δύο ανασταλτικά χαφ είναι λίγο υπερβολικό να παίζουμε εντός. Με Μάνταλο πιο πίσω ήθελα να παίρνει πιο εύκολες μπάλες και ότι θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ματς. Τα πήγαν καλά με τον Βάργκας στο α’ ημίχρονο. Θέλαμε την δημιουργία των φάσεων. Στο δεύτερο ισορρόπησε ο Ατρομητος, είχε και κούραση ο Πέτρος, μην ξεχνάτε ότι έρχεται από μεγάλο τραυματισμό. Έχει δουλέψει πολύ και είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο για να παίζει 90 λεπτά. Όταν στήνω την ομάδα, κοιτάω απέναντι μου ποια ομάδα έχω και προσπαθώ μέσα από τις κινήσεις μας να πάρουμε το μάξιμουμ που είναι οι 3 βαθμοί.

Η επιλογή να μείνει εκτός 11αδας ο Μπουονανότε είναι λόγω κούρασης;

«Ηταν λόγοι τακτικής».

Ακόμη ψάχνετε το σύστημα γιατί σε 3 ματς παίζετε με διαφορετικό σχήμα:

«Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της υπέρ και κατά. Τα διαβάζουμε. Με την ανάλυση, πάντα ένας προπονητής που είναι σε ομάδα όπως η ΑΕΚ που θέλει και την νίκη και το καλό ποδόσφαιρο, προσπαθεί να χωρέσει τους ποιοτικούς παίκτες. Οι απαιτήσεις των θέσεων είναι διαφορετικές. Ανάλογα με τον αντίπαλο ψάχνουμε το καλύτερο σχήμα για την νίκη. Εγω μένω στην ομάδα, όχι στα πρόσωπα. Το καλύτερο είναι να έχουμε τους παίκτες που ξέρουν τον ρόλο τους στο γήπεδο

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι ένα κρας τεστ:

«Δεν είναι κρας τεστ, είναι ντέρμπι. Κρίνεται σε λεπτομέρειες. Διαβάζουμε καλά τον αντίπαλο, τι κάνει, τι μπορεί να κάνει και από εκεί έχουμε ένα σκεπτικό. Σε κάθε έδρα πάμε να κερδίζουμε. Πότε πετυχαίνει, πότε όχι. Αν προσπαθήσεις να κάνεις το σωστό, θα κάνεις και λάθος. Άλλο να κάνεις λάθος επειδή φοβάσαι».

Το περσινό ματς στο Καραϊσκάκη είναι οδηγός;

«Άλλη ομάδα φέτος η ΑΕΚ. Περιμένω πάντα περισσότερα και την βελτίωση. Το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο για εμάς. Νίκη θέλουμε εντός ή εκτός με κάθε ομάδα. Πότε βγαίνει, πότε όχι. Ζητάω πάντα το 100%».

Για τα παράπονα που έκανε μεσοβδόμαδα στους παίκτες του:

«Στις συζητήσεις με τους παίκτες μου που κάνω να είστε προσεκτικοί πως μεταφέρεται τα πράγματα. Ακόμη και για το ποιοι θα παίξουν. Είναι επικίνδυνο να ξέρεις την μισή αλήθεια».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X