Γουόρεν στο enwsi.gr: "Απόλαυση οι τρεις διοργανώσεις"

Σαν έτοιμος από καιρό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρις Γουόρεν μπήκε στην οικογένεια της ΑΕΚ και έχει κερδίσει από νωρίς τις εντυπώσεις. Γρήγορο γκαρντ, με καλή οργάνωση παιχνιδιού και ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ο 27χρονος Αμερικανός μίλησε στο enwsi.gr για το νέο βήμα της καριέρας του και τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ.

Για τις πρώτες εντυπώσεις του στην ομάδα:

«Όλα είναι θαυμάσια εδώ και οι άνθρωποι της ομάδας με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως η ομάδα είναι δυνατή, ανταγωνιστική. Σκοπός μας είναι να δουλεύουμε βέβαια και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Δώσαμε κάποια φιλικά, όπου είχαμε την ευκαιρία να δεθούμε ως σύνολο και να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Είμαστε λίγες μέρες πριν το ξεκίνημα της σεζόν και πραγματικά ανυπομονώ για να έρθουν τα επίσημα παιχνίδια».

Για τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη:

«Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Θα είναι ένα ντέρμπι, σε μια έδρα που απ’ ότι ξέρω είναι πολύ θερμή. Σκοπός μας είναι να δείξουμε καλό πρόσωπο και να πάρουμε την πρόκριση. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά στο γήπεδο γι’ αυτό».

Για τη συμμετοχή σε τρεις διοργανώσεις:

«Αυτό για μένα είναι πολύ καλό και μου αρέσει πολύ! Δεν το βλέπω ως φόρτο εργασίας, αλλά καθαρά ως απόλαυση του παιχνιδιού. Χαίρομαι πολύ λοιπόν που θα έχουμε υποχρεώσεις και στην Ευρώπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X