Νίκη με ανατροπή στο τέλος!

Νίκη με ανατροπή στο τέλος!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξελίχθηκε σε ντέρμπι και η ΑΕΚ έστω και στο τέλος ανταποκρίθηκε, φτάνοντας σε νίκη με 28-27 απέναντι στον Αερωπό. Η ομάδα της Έδεσσας είχε καλύτερη εικόνα και το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια, με εξαίρεση τα τελευταία τρία λεπτά. Η Ένωση έκανε την ανατροπή και έφτασε στη δεύτερη νίκη της στην Χάντμπολ Πρέμιερ. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Διονύση Γεωργιάδη με 10 γκολ και ψύχραιμες εκτελέσεις πέναλτι, ενώ και πάλι ήταν σημαντική η συμβολή του τερματοφύλακα Χάρι Πλεχ.

Εξαρχής οι “μάγκες” δεν είχαν ρυθμό και αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες στην άμυνα. Το νεανικό σύνολο του Αερωπού έβρισκε λύσεις και διατηρούσε συνεχώς προβάδισμα ενός και δύο γκολ. Η ΑΕΚ ισοφάριζε, αλλά και πάλι η ομάδα της Έδεσσας έπαιρνε το προβάδισμα. Αυτό ίσχυσε μέχρι και τρία λεπτά πριν τη λήξη. Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει με 26-25, αλλά έβγαλε αντιστάσεις στην άμυνα και με αποτελεσματικό τον Πλεχ έδωσε τέλος στις ελπίδες του αντιπάλου. Ο Γεωργιάδης ήταν ο καλύτερος παίκτης για την ΑΕΚ, ενώ σημαντική συνεισφορά στη νίκη είχε ο Δημοσθένους και ο Μπακαούκας με τον Νικολαϊδη στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Αερωπός παρότι έχει στόχο την παραμονή έδειξε ξεκάθαρα πως είναι ομάδα που θα κάνει πολλές ζημιές φέτος. Νεανικό σύνολο, με ταλέντο και φιλοδοξία, μπορεί να “πληγώσει” όποια ομάδα τον υποτιμήσει. Στον Βύρωνα όμως η εμπειρία έκανε τη διαφορά στο τέλος και την είχε η ΑΕΚ.

Δείτε ΕΔΩ πως μετέδωσε τον αγώνα το enwsi.gr

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 3-4, 7-8, 9-11, 11-12, 14-15 (ημχ.), 17-18, 19-20, 21-23, 24-25, 25-26, 28-27

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 6, Δούγιας, Γεωργιάδης 10, Φάμπατς, Δημοσθένους 5, Νικολαϊδης 2, Αργυράκης, Χατσίκας, Αντωνιάδης, Γκατφί 3, Γρηγοριάδης 2, Φίλης, Πλεχ, Στούμπης, Μπαλάσκας, Κολιούλης.

ΑΕΡΩΠΟΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας Π. 3, Γιόσμου 6, Βλάχος, Τζουβάρας Φ., Κράλλης 4, Θεοδωρόπουλος 6, Δέλιος, Δημάκης, Αποστολίδης 3, Πίτος 3, Κυριάκου 2.

Διαιτητές: Τσάμος- Φωκίτης

Δίλεπτα: 4-4

Πέναλτι: 5/7-1/1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X