Ζητούμενο η αντίδραση για τους "μάγκες"

"Μάγκες" έτοιμοι για τη κορυφή στο ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι με τον Διομήδη ολοκληρώθηκε με τον πιο σκληρό τρόπο για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ. Η ήττα και ο τρόπος που αυτή ήρθε πείραξε ιδιαίτερα τους κιτρινόμαυρους που καλούνται σήμερα να βγάλουν αντίδραση. Και έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν τις άσχημες εντυπώσεις από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στη Νέα Κίο.

Ο Γιάννης Αρβανίτης δούλεψε όλη την εβδομάδα με τους παίκτες του, γνωρίζοντας ότι στο ματς με τον Αερωπό είναι το φαβορί. Έτσι και αλλιώς οι αθλητές του τμήματος γνωρίζουν από τέτοιες καταστάσεις και έχουν την εμπειρία να εμφανιστούν στο γήπεδο, σαν έτοιμοι από καιρό.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες με μια απογευματινή προπόνηση στην οποία πήραν μέρος κανονικά όλοι οι παίκτες. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Τσάμος, Φωκίτης και Μίγκας.

Με ανακοίνωση της η ομάδα καλεί τον κόσμο να στηρίξει τους «κιτρινόμαυρους» σε αυτή την δύσκολη αναμέτρηση και να πανηγυρίσουν στο τέλος όλοι μαζί τη νίκη: «Δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι για τους μάγκες σήμερα, επίσης τηλεοπτικό στο κλειστό του Βύρωνα στις 15:00. Ο αντίπαλος είναι η εξαιρετική ομάδα της Έδεσσας που είναι και αρκετά φιλόδοξη φέτος. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη και πρέπει το γήπεδο να γεμίσει κόσμο. Είναι ακόμα αρχή, θέλει όμως βοήθεια και υπομονή. Σας περιμένουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X