Μανωλάς ο βράχος

Μανωλάς ο βράχος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφιέρωμα στον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ, Κώστα Μανωλά κάνει η γνωστή βρετανική ιστοσελίδα “FourFourTwo”, μιλώντας με αποθεωτικά λόγια. Μάλιστα αποκαλύπτει ενδιαφέρον της ομάδας του Μουρίνιο, της Τσέλσι, για τον ‘Έλληνα βράχο της Ρόμα” όπως τον χαρακτηρίζει. “Ο Κώστας Μανωλάς έχει την ποιότητα να οδηγήσει τη Ρόμα στο πρώτο πρωτάθλημα μετά τη σεζόν 2000/01”, αναφέρεται στο άρθρο. Αφού λοιπόν κάνει μια αναδρομή στην καριέρα του μέχρι σήμερα, τονίζει πως αξίζει να τον μάθει κανείς “γιατί είναι ο ηγέτης της άμυνας της ιταλικής ομάδας και σίγουρα φαντάζει ιδανική λύση για συλλόγους με πρόβλημα στα μετόπισθεν, όπως η Τσέλσι”.

Όσον αφορά τα δυνατά του σημεία; “Είναι εξαιρετικός all around αμυντικός. Μπορεί να τα βγάλει πέρα τόσο με βραχύσωμους όσο και με υψηλόσωμους επιθετικούς. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα ήταν εξαιρετικός. Παράλληλα βοηθάει αρκετά στο passing game”. Τι λένε όμως για τις αδυναμίες του; “Κάποιες φορές χάνει τη συγκέντρωσή του και κάνει λάθη. Αυτό πρέπει να το βελτιώσει”. Τέλος, κλείνοντας ο συντάκτης του FourFourTwo τονίζει πως η Ρόμα πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στην ομάδα, την ώρα που η Τσέλσι ήδη ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για το προσεχές μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Πηγή: contra.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X