"Η νίκη είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τραϊανός Δέλλας ανέλυσε τη δυναμική του Ατρόμητου και αναφέρθηκε στο “κλειδί” της αναμέτρησης για να φτάσει η ομάδα σε μια ακόμα νίκη. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στο novasports.gr και αρχικά αναφέρθηκε στον σύλλογο του Περιστερίου και στον έξτρα λόγο που τον κάνει επικίνδυνο:

“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εκτός του ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δείχνει μια σταθερότητα τα τελευταια χρόνια στη Super League, είναι και μια έμπειρη ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές κι έναν πολύ καλό προπονητή που έχει δείξει δείγματα γραφής. Δεν κοιτάμε μεμονομένα παίκτη – παίκτη, αλλά το σύνολο που είναι πολύ καλό. Η δυσκολία του παιχνιδιού έχει να κάνει και με το γεγονός ότι δεν έχει νικήσει στα τελευταία τρία παιχνίδια, άρα θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Χρειάζεται πολύ προσοχή και συγκέντρωση γιατί έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο”.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου πάντως δεν έκρυψε ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του: “Εμείς παίζουμε στην έδρα μας. Η νίκη είναι μονόδρομος. Θα πρέπει να έχουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται και έχουμε ως ομάδα, δηλαδή την πολύ καλή κατοχή της μπάλας, την υπομονή στο παιχνίδι μας, έτσι ώστε να βρούμε χώρους και την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουμε εκεί που πρέπει”.

Σε ότι αφορά στο “κλειδί” της αναμέτρησης ο Δέλλας υποστήριξε: “Το ματς θα κριθεί από τη δική μας απόδοση. Τα πάντα κρίνονται από εμάς. Αν μπούμε συγκεντρωμένοι και δω αυτά που θέλω μέσα στο γήπεδο θα νικήσουμε σ’ αυτό το ματς”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X