Σούπερ «λαχείο» στη λίστα της ΑΕΚ

Σούπερ «λαχείο» στη λίστα της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Οντέρα Ανοσίκε είναι ο παίκτης που προτάθηκε τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ για να καλύψει το κενό του Ντάνιελ Όρτον. Ο Αμερικανός με καταγωγή από τη Νιγηρία αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, είναι παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκας, πρόσφατο απόκτημα της Λαμποράλ που αναμένεται ωστόσο να λύσει το συμβόλαιό του!

Ο Ανοσίκε προστίθεται στη λίστα του Ντράγκαν Σάκοτα, που ήδη έχει στα χέρια του και εξετάζει περιπτώσεις ψηλών που μπορούν να ενισχύσουν άμεσα τη «Βασίλισσα». Στόχος του Σερβοέλληνα τεχνικού είναι να αποκτηθεί παίκτης εντός της ημέρας και να είναι διαθέσιμος ακόμη και στο φιλικό του Σαββάτου με τον Απόλλωνα.

Στα 24 του χρόνια, με ύψος 2.03 και βάρος 111 κιλά, ο Ανοσίκε είναι γνωστός για το δυναμικό του παιχνίδι και την έφεσή του στο ριμπάουντ, καθώς έχει καθιερώσει στην καριέρα του διψήφιο αριθμό ανά αγώνα. Με θητεία στο κολέγιο Σιένα Σεντς και επαγγελματική καριέρα με Σκαβολίνι, Στρασμπούρ, Αβελίνο και Λαμποράλ, ο Όου Ντι (O.D.) Ανοσίκε είναι απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά, καθώς έκανε κανονικά προετοιμασία με τη Λαμποράλ. Ωστόσο, η παρουσία των Γιάννη Μπουρούση και Ντάρκο Πλάνινιτς θα του περιόριζε τον χρόνο συμμετοχής κι έτσι ήταν προτιμότερο να αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Ανοσίκε υπέγραψε στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Λαμποράλ, ωστόσο ο περιορισμός των ξένων στο ισπανικό πρωτάθλημα επέβαλλε στη διοίκηση να απομακρυνθεί ένας παίκτης μετά την προσθήκη του Μπουρούση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X