«Απασφάλισε» ο Μελισσανίδης

«Απασφάλισε» ο Μελισσανίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα και αν κάποιοι είχαν αμφιβολία όλο το προηγούμενο διάστημα για την πολεμική του Βασιλόπουλου προς την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη, έπειτα και από τις τελευταίες μεθοδεύσεις δεν πρέπει να έχουν καμία γωνία. Πλέον έπεσαν οι μάσκες και είναι ξεκάθαρο σε όποιον βλέπει καθαρά τις εξελίξεις, πως ο νυν δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας επιχειρεί να κάνει προσωπική πολιτική και επενδύει πάνω στην κόντρα με τον Μελισσανίδη για να κάνει καριέρα. Μόνο που μάλλον δεν ξέρει καλά με ποιον τα έχει βάλει.
Ο Μελισσανίδης έχει πεισμώσει πιο πολύ από ποτέ με τις διαδικασίες που έχουν υπάρξει και τα εμπόδια που δημιουργούνται τεχνηέντως στην προσπάθεια του. Στενοί συνεργάτες του που συνομίλησαν μαζί του τις τελευταίες ημέρες, έλεγαν με χιούμορ πως ο Μελισσανίδης…απασφάλισε. Είναι αποφασισμένος να κάνει πράξη το όνειρο που έχει εκείνος και ένας ολόκληρος λαός. Και έχει δείξει σε όλο αυτό το διάστημα, επιχειρηματικά, αλλά και στην ΑΕΚ, πως ό,τι θέλει το πετυχαίνει.
Κατά την άποψη μου, πολλά από όσα αποφασίστηκαν τις τελευταίες ώρες θα έπρεπε να είχε συμβεί νωρίτερα. Είναι φανερό πως υπήρξαν λάθος εκτιμήσεις και χαλαρές προσεγγίσεις που έκαναν κακό. Ο οργανισμός της ΑΕΚ πολλές φορές φέρθηκε με αφέλεια και πίστεψε ανθρώπους και καταστάσεις που έκαναν κακό. Αφέθηκε και παρασύρθηκε σε ιστορίες που δεν ήταν ξεκάθαρες και βρέθηκε να χάνει την αξιοπιστία της. Αλλά κάθε εμπόδιο σε καλό. Εστω και τώρα, φαίνεται πως ο Βασιλόπουλος χτύπησε νεύρο. Η τελευταία του κίνηση, εκλήφθηκε ως casus belli (και έτσι είναι) και πλέον θα έχει απαντήσεις.
Η ΑΕΚ θα μεγιστοποιήσει τις κινήσεις της. Αλλωστε, είναι παράλογο να υπάρχει βούληση, νομικό πλαίσιο και οικονομική δυνατότητα και να μη μπορεί για μικροπολιτικά παιχνίδια να κάνει γήπεδο μία ομάδα. Και βέβαια, πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όλους, πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο εγκατάλειψης της προσπάθειας. Απαντες, με τον Μελισσανίδη πρώτον απ’ όλους, είναι αποφασισμένοι να πετύχουν τον στόχο τους και το όραμα ενός ολόκληρου λαού.
Οσο για τις καφενειακές προσεγγίσεις και τις σκέψεις για…βόλεμα του Μελισσανίδη από την υπόθεση, για ανετοιμότητα της ΑΕΚ και άλλα περίεργα, αγγίζουν τα όρια του φαιδρού. Πρέπει να γίνει συνείδηση απ’ όλους, πως μόλις η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης πάρουν στα χέρια τους την άδεια, θα βάλουν μπροστά τις μηχανές. Δίχως καμία καθυστέρηση και δίχως καμία δεύτερη σκέψη για το πώς θα προχωρήσουν. Μην αμφιβάλετε διόλου γι’ αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X