Η διπλή σκέψη του Σάκοτα

Η διπλή σκέψη του Σάκοτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Ορτον κάτω από τα καλάθια της ΑΕΚ. Ενδεχομένως το θέμα θα είχε κλείσει από νωρίς, αλλά υπήρξε σοβαρό οικογενειακό θέμα του Μάκη Αγγελόπουλου που κράτησε εκτός γραφείου και επαφών τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. Ωστόσο, ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει προχωρήσει επαφές και φαίνεται πως έχει καταλήξει σε δύο επιλογές, που αφορούν Ευρωπαίους σέντερ όπως ενημερωθήκατε από το enwsi.gr.
Ο πρωταθληματικός τεχνικός έχει βρει παίκτη που ταιριάζει στα θέλω του. Ψηλό που θα μπορεί να δίνει πολύτιμες βοήθειες στην άμυνα και στα ριμπάουντ, θα είναι επιθετική αιχμή, αλλά θα αρκείται στον ρόλο που θα έχει μέσα στην ομάδα, πίσω από τον σταρ Μαυροκεφαλίδη. Και το θέμα μπορεί να κλείσει ακόμα και σήμερα, ώστε ο νέος σέντερ να είναι παρών στο αυριανό φιλικό με την Πάτρα.
Ο Σάκοτα ακόμα δεν έχει κατασταλάξει, αν ο συγκεκριμένος παίκτης θα είναι η τελική επιλογή για όλη τη σεζόν. Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα δώσει χρόνο στο νέο «5άρι» για να προσαρμοστεί, να δείξει πως ταιριάζει στην ομάδα και πόσο μπορεί να βοηθήσει. Και από αυτό θα κριθεί αν θα μείνει σε όλη τη σεζόν ή η «Βασίλισσα» θα ψάξει κάποιες από τις λύσεις που θα έρθουν από τα κοψίματα στο ΝΒΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X