Ποινική δίωξη σε Περέιρα-Κασάμι για τις προκλήσεις στο ΟΑΚΑ

Ποινική δίωξη σε Περέιρα-Κασάμι για τις προκλήσεις στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι προκλήσεις με χειρονομίες του Βίτορ Περέιρα και το Παϊτίμ Κασάμι προς τον κόσμο της ΑΕΚ μετά το γκολ του Χάρα στον επαναληπτικό με την Ενωση στο ΟΑΚΑ τον περασμένο Μάρτιο, φαίνεται ότι θα… σύρουν και τους δύο σε απολογία.

Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του Πορτογάλου τεχνικού, αλλά και του Ελβετού διεθνή μέσου, για τα όσα έγιναν και τώρα έρχεται η σειρά της ποινικής δίωξης.

Όπως αποκάλυψε ο «ΣΠΟΡ FM» έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον Βίτορ Περέιρα, άλλοτε προπονητή των «ερυθρόλευκων», καθώς και στον Παϊτίμ Κασάμι, για πρόκληση επεισοδίων στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται πως η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε τιμωρήσει τους δύο προαναφερθέντες με πρόστιμα στις 30 Απριλίου. Συγκεκριμένα, 9 χιλ. ευρώ στον Περέιρα και 7 χιλ. ευρώ στον Κασάμι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X