Το backstage της επίσημης φωτογράφισης της ΑΕΚ (VIDEO)

Το backstage της επίσημης φωτογράφισης της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπως όλες οι ομάδες έτσι και η ΑΕΚ πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες την επίσημη φωτογράφιση της για την νέα χρονιά. Και όπως πάντα το… backstage έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον με τους ανθρώπους της Ενωσης να αστειεύονται, μέχρι και να παίζουν μπάσκετ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΑΕΚ:

«Eίναι και αυτό μία από τις πολλές υποχρεώσεις. Οι παίκτες της ΑΕΚ, όπως μπορείτε να δείτε, το ευχαριστήθηκαν δεόντως! Ντυμένοι με τα ρούχα της… δουλειάς στήθηκαν μπροστά στις κάμερες και στις φωτογραφικές μηχανές για την επίσημη φωτογράφιση της ομάδας της περιόδου 2015-16. Με την επίσημη φωτογραφία να κοσμεί σε λίγες ημέρες και το επίσημο yearbook της ομάδας που θα κυκλοφορήσει σε ειδική έκδοση και για τους φίλους της ΑΕΚ.
Η κάμερα της DreamMaster Production ήταν εκεί και ετοίμασε ένα ξεχωριστό βίντεο με επίκεντρο το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα.
Απολαύστε το!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X