Καμία ανοχή από την ΑΕΚ

«Ναυάγιο» της ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσα συνέβησαν στην περυσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αρη στο Αλεξάνδρειο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αποτελούν τον ορισμό της βίας και της τρομοκρατίας στα γήπεδα. Στιλέτα έπεσαν στο γήπεδο, όλη η ομάδα της Ενωσης προπηλακίστηκε και η τιμωρία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν πολύ βαριά. Τώρα, που η νέα σεζόν ξεκινά και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της “Βασίλισσας”  είναι ξανά στον τόπο του…εγκλήματος, η διοίκηση της Ένωσης έχει αποφασίσει να ζητήσει την προστασία της ομάδας και την αποφυγή κάθε πιθανότητας επεισοδίων. Οι “κιτρινόμαυροι” με αυτό το σκεπτικό θα δώσουν το παρών στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (5/10), στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά:

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι θα μετάσχει στην σύσκεψη για τα Μέτρα Ασφαλείας του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (7/10) με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Η σύσκεψη θα διεξαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα (5/10) και ώρα 13:00. Την ΑΕΚ θα εκπροσωπήσει ο υπεύθυνος Ασφαλείας Ευάγγελος Χριστακόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X