Πρώτα Ατρόμητος, μετά (μίνι) προετοιμασία

Η διαχείριση της επόμενης ημέρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφενός η νίκη και οι τρεις βαθμοί και αφετέρου ο χαρακτήρας που έδειξε η ΑΕΚ στο ματς με την Βέροια, αποτελούν τεράστια κέρδη για το ταμείο του Τραϊανού Δέλλα. Όμως εκτός από κέρδη, το παιχνίδι της Δευτέρας ανέδειξε και την ανάγκη να βρεθούν αγωνιστικές… φόρμες που θα καλύψουν τα νέα δεδομένα. Όπου νέα δεδομένα, βάλτε την επιστροφή του Μάνταλου, την ετοιμότητα των Μπουονανότε και Βάργκας αλλά ακόμα και το φορμάρισμα του Μπαρμπόσα. Βεβαίως χρόνος για πολλή δουλειά και πολύ περισσότερο για αλλαγές, δεν υπάρχει. Την Κυριακή η ΑΕΚ έχει ματς με τον Ατρόμητο και όποιες σκέψεις και αν έχει ο Δέλλας, έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίνει να τις υλοποιήσει. Το πιθανότερο είναι πως το αγωνιστικό πλάνο για το κυριακάτικο ματς, θα “πατήσει” πάνω στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με την Βέροια. Ενδεχομένως με μια ή δυο αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ωστόσο μετά το ματς με τον Ατρόμητο, ο Δέλλας μπορεί να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής, για να μπορέσει να κάνει μια μίνι προετοιμασία. Δουλεύοντας πάνω στα νέα αγωνιστικά δεδομένα, δουλεύοντας πράγματα στο γήπεδο και ίσως ακόμα και δοκιμάζοντας διαφορετικούς σχηματισμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X