Η ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας

Η ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο χτύπημα του Αρη Βασιλόπουλου αποτύπωσε πλέον ξεκάθαρα, ακόμα και σε όποιους εθελοτυφλούσαν το προηγούμενο διάστημα, πως προσπαθεί να «χτίσει» καριέρα αντιμαχόμενος το γήπεδο της ΑΕΚ. Ειδικά τώρα που έχει πλέον απαλλαχθεί από κάθε ανάγκη σύμπραξης με την κοινή γραμμή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Βασιλόπουλος έχει…ξεσαλώσει. Πλέον, λειτουργεί για τον εαυτό του και επιχειρεί να κάνει πολιτικό παιχνίδι σε προσωπικό επίπεδο, φορώντας τον μανδύα του αγωνιστή.
Η ΑΕΚ ξέρει πως ο Βασιλόπουλος και οι συν αυτώ θα βρίσκονται απέναντι. Αλλά πλέον, σε αυτήν την υπόθεση θα έχει δίπλα της όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να λησμονήθηκε, αλλά ιστορικά ΑΕΚ και Νέα Φιλαδέλφεια είναι συνυφασμένες έννοιες. Πολλοί από τους παίκτες της Ενωσης έμεναν κοντά στο γήπεδο, έβγαιναν στα μαγαζιά της περιοχής, ακόμα και δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στην πόλη. Και βέβαια, όλη η πόλη ζούσε και πορευόταν με τον ρυθμό της ΑΕΚ.
Στις δράσεις που θα ξεκινήσουν σύντομα οι «κιτρινόμαυροι», η ΑΕΚ θα γίνει και πάλι μέρος της πόλης. Θα υπάρχει ενημέρωση και συνεργασία με τοπικούς φορείς, παρουσία παικτών της ομάδας σε σχολεία και στέκια της πόλης. Η ΑΕΚ θα αρχίσει και πάλι να γίνεται μέρος της πόλης και οι παίκτες, εκείνοι που ελκύουν παραδοσιακά τον κόσμο, θα μπαίνουν σταδιακά μέσα στην τοπική κοινωνία και θα δείχνουν την κοινή πορεία της Ενωσης με τη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X