Στη Στουτγκάρδη η Παπαφωτίου

Στη Στουτγκάρδη η Παπαφωτίου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμο να ξανασμίξει στην γερμανική έδρα το διήμερο 9-10 Οκτωβρίου είναι το “γαλανόλευκο” δίδυμο των περσινών επιτυχιών της Allianz MTV, Γιάννης Αθανασόπουλος και Αθηνά Παπαφωτίου.

Η Ελληνίδα πασαδόρος της γαλλικής Μιλούζ και πρώην της ΑΕΚ, λίγους μήνες μετά την ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας και τη συμμετοχή στον τελικό της Bundesiga, θα βρεθεί για δύο μέρες με την πρώην ομάδα της στην SCHArena, στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά της ομάδας του β’ τεχνικού, Γιάννη Αθανασόπουλου.

Η διεθνής πασαδόρος και μοναδική φέτος πρέσβειρα του ελληνικού βόλεϊ σε επαγγελματικό πρωτάθλημα του εξωτερικού, που συνεχίζει την προετοιμασία της μαζί με την Ουκρανή πρώην κεντρική του Ολυμπαικού, Τρατς και τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της, επικράτησε πρόσφατα σε φιλικό με 3-1 σετ της γερμανικής Σράουμπινγκ, νεοφώτιστης φέτος στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Πηγή: volleyplanet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X