Μένουν τα τυπικά για το «διαζύγιο»

Οι δύο σκέψεις για τον αντί-Ορτον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες απολογήθηκε ο Ντάνιελ Ορτον στο ΔΣ της ΚΑΕ και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει η ετυμηγορία. Όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr, το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Αμερικανό. Είναι αλήθεια πως ο Ορτον έδειξε διάθεση μεταμέλειας, προσπάθησε να δικαιολογηθεί και να πείσει πως ήταν κακή στιγμή. Ωστόσο, στην ΑΕΚ προσμετρούν και το κλίμα στα αποδυτήρια, που αποδείχθηκε από χθες κιόλας, πως βελτιώθηκε με την απουσία του.
Ο Ορτον πνέει τα λοίσθια με τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά απομένουν ακόμα νομικές διαδικασίες για τη λύση της συνεργασίας. Στην Ενωση προσέχουν όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης ώστε να είναι καλυμμένοι και να κλείσει το θέμα ευνοϊκά για την ομάδα. Ηδη, στην ΑΕΚ έχουν στρέψει το βλέμμα στον αντικαταστάτη του, αναζητώντας κάποιες λύσεις που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα και να είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Αρη.
Οι προτάσεις έρχονται σωρηδόν στους «κιτρινόμαυρους» υπεύθυνους, αλλά ο Ντράγκαν Σάκοτα προχωρά μεθοδικά για την επιλογή του. Ακόμα και για το στυλ που θα έχει ο παίκτης, αν θα είναι περισσότερο «5άρι» ή θα είναι κάποιος παίκτης που θα παίζει και στο «4». Η επιλογή δεν είναι εύκολη, αλλά όλα δείχνουν πως η νέα μεταγραφή θα κλείσει μέχρι το Σαββατοκύριακο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X