Η «συγγνώμη» του Ντούντα

Η «συγγνώμη» του Ντούντα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το μεγαλείο και την αξία του Ντούσαν Ιβκοβιτς δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Ενας εκ των σημαντικότερων προπονητών του παγκόσμιου μπάσκετ, μια τεράστια προσωπικότητα, που προσέφερε πολλά και εκτιμήθηκε από την ενωσίτικη οικογένεια. Αλλά η…συγνώμη που ζήτησε από τους παράγοντες της ΑΕΚ μετά το χθεσινό φιλικό, επιβεβαιώνει ακόμα περισσότερο τη σημασία του ανδρός.
Αν και φοβερά προβληματισμένος από την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του, ο Ντούντα δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και την εμφάνιση. Σε κάποια στιγμή μάλιστα, γύρισε προς τον Ντράγκαν Σάκοτα και του ζήτησε…συγνώμη, επειδή η Εφές δεν ήταν ανταγωνιστική προς τη «Βασίλισσα» και δεν μπόρεσε να την κοντράρει σε κανένα σημείο του ματς.
Η ΑΕΚ τίμησε τον Ιβκοβιτς και τη διοίκηση της Εφές μετά το παιχνίδι, όταν οι Μάκης Αγγελόπουλος και Ντράγκαν Σάκοτα παρέθεσαν δείπνο σε πολύ φιλικό κλίμα. Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό, πως η εκτίμηση του Ντούντα για την ΑΕΚ της νέας χρονιάς είναι πως θα είναι πολλή καλύτερη από τα φιλικά και θα διεκδικήσει στόχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X