Πλέι μέικερ 4Χ4

Πλέι μέικερ 4Χ4
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αγώνας της ΑΕΚ με την Εφές έβγαλε αρκετά κέρδη για τη «Βασίλισσα» και σε αυτά συγκαταλέγονται η αποτελεσματικότητα, αλλά κυρίως η συνεργασία των περιφερειακών της. Ο Δημήτρης Κατσίβελης είναι γνωστή περίπτωση. Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο γαλουχήθηκε στον πρωταθλητισμό, έμαθε πολλά δίπλα σε σημαντικούς παίκτες και έχει πια την ωριμότητα να προσφέρει ουσιαστικά. Είναι βέβαιο πως θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στη νέα ΑΕΚ και υπολογίστε πως κάνει πολύ καλή δουλειά και στο αμυντικό κομμάτι. Ο Κρις Γουόρεν έδειξε πως θα προσφέρει πόντους στην ΑΕΚ, με καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, αλλά και χάρη στην διεισδυτικότητά του. Παρουσιάστηκε ιδιαίτερα τολμηρός απέναντι στα «θηρία» και δεν τον απασχόλησε η διαφορά ύψους.

ÊÁÔÓÉÂÅËÇÓ ÁÅÊ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ (ÖÉËÉÊÏ)Ο Φιλ Σκραμπ θα δώσει πολύτιμες λύσεις και αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στο ροτέισον. Είναι ένα «διαμάντι» που ανακάλυψε ο Ντράγκαν Σάκοτα. Κορυφαίος σκόρερ και πολύ καλός αμυντικός στο κολλέγιο του τα προηγούμενα 5 χρόνια, ήρθε στην Ελλάδα κουρασμένος λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα του Καναδά, ωστόσο πλέον δείχνει απόλυτα έτοιμος. Φυσικά έχει αγωνιστικό ρυθμό και μένει να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού και τις τακτικές του κόουτς. Χαρακτηριστικό πως έκανε «βήματα» φεύγοντας μόνος του στον αιφνιδιασμό σε μία φάση, καθώς του ξέφυγε το μικρό βήμα που επιτρέπεται στην Αμερική, αλλά όχι στην Ευρώπη. Ο ίδιος απόρησε με την απόφαση του διαιτητή, όμως είναι μια λεπτομέρεια που σύντομα θα συνηθίσει.

Πέρα από τους τρεις νεοφερμένους γκαρντ, πολύ καλή ήταν η απόδοση του «παλιού», Νώντα Παπαντωνίου. Μαχητικός στις άμυνες του, έδωσε πολλές βοήθειες και εκτέλεσε σωστά όταν βρέθηκε αμαρκάριστος. Η ΑΕΚ πια διαθέτει 4 επιλογές για τον “άσο” που προσφέρουν αξιοπρόσεκτη ποικιλία στο παιχνίδι της.

Τελευταίος στην αναφορά μας, ο μικρότερος σε ηλικία, Δημήτρης Μωραΐτης. Ο νεαρός χρησιμοποιήθηκε για 2:31 και σιγά σιγά μαζεύει εμπειρίες. Μαθαίνει συνεχώς, δουλεύει πολύ και το μέλλον του ανήκει. Δεδομένο πως κατά τη διάρκεια της σεζόν θα προπονείται με την πρώτη ομάδα, αλλά θα βοηθά και την εφηβική στα παιχνίδια της για να διατηρεί αγωνιστικό ρυθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X