Σαρικόπουλος στο enwsi.gr: "Συσπείρωση, ενέργεια και άμυνα" (VIDEO)

Σαρικόπουλος στο enwsi.gr: "Συσπείρωση, ενέργεια και άμυνα" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε στο enwsi.gr για τη νέα ΑΕΚ και τη σπουδαία εμφάνιση με αντίπαλο την Εφές, «αποθέωσε» τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ενώ αναφέρθηκε και στον Ντάνιελ Όρτον.

Για την εμφάνιση εναντίον της Εφές:

«Η εμφάνιση με την Εφές μπορεί να αποτελέσει ένα δείγμα για το πώς θέλουμε να παίζουμε ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Τι ενέργεια θέλουμε να βγάλουμε, πως θέλουμε να παρουσιαστούμε στην άμυνα. Παίξαμε με μια πολύ δυνατή ομάδα, μπορεί εν μέρει το νούμερο (της διαφοράς στο σκορ) να είναι πλασματικό, σίγουρα όμως κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση παρά τις απουσίες που είχαμε και κρατάμε τη συσπείρωση που δείξαμε παρότι παίξαμε με πολύ λιγότερα άτομα».

Για τη διαφοροποίηση της απόδοσης σε σχέση με το τουρνουά στα Χανιά:

«Βρισκόμαστε στην προετοιμασία, η ομάδα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα καθώς είναι ένα καινούριο ρόστερ. Έχουμε αρκετές διαφορές σε σχέση με πέρυσι, πρέπει να αφομοιωθεί η νέα φιλοσοφία και επίσης για μένα στην Κρήτη ήταν καλό που παίξαμε άσχημα, γιατί ήταν ένα «σκαμπίλι» για να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο και να δούμε ουσιαστικά που είναι ο «πάτος» της ομάδας».

Για τους Μαυροκεφαλίδη και Όρτον:

«Ο Λουκάς είναι πολύ μεγάλος παίκτης και προσωπικότητα. Είναι καλός συμπαίκτης επίσης. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει με τον Ντάνιελ. Κι ο Ντάνιελ είναι πολύ καλός και ταλαντούχος παίκτης. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, εύχομαι να γίνει το καλύτερο για την ομάδα μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X