"Τρελάθηκε" και τους "τρέλανε" όλους

"Τρελάθηκε" και τους "τρέλανε" όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα του αγώνα, δεν θα ξεφύγει ούτε δευτερόλεπτο από την προσήλωση στα καθήκοντα του. Την ώρα της προπόνησης, δεν θα χάσει ούτε δέκατο του δευτερολέπτου την συγκέντρωση του. Στις αντιδράσεις του είναι απόλυτα μετρημένος και το χαμόγελο του εμφανίζεται σπάνια. Ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι μια πολύ χαρακτηριστική περίπτωση ψυχρού και απόλυτου επαγγελματία από τον Βορρά της Ευρώπης. Ή τουλάχιστον έτσι τον ήξεραν όλοι στην ΑΕΚ. Μέχρι και το χθεσινό ματς στη Βέροια. Εκεί ο Γιόχανσον μεταμορφώθηκε. Ο Σουηδός μέσος “τρελάθηκε” όταν έβαλε το γκολ της νίκης ο Μπαρμπόσα. Έφυγε “σφαίρα” πάνω στον Πορτογάλο και πανηγύριζε βγάζοντας ουρλιαχτά. Πρώτα αγκάλιασε σφικτά τον Μπαρμπόσα, μετά τους συμπαίκτες του και στη συνέχεια έκανε και νεύματα προς τον κόσμο να φωνάξει περισσότερο.

Ο Γιόχανσον ήταν “τρελαμένος” και… τρέλανε και τους πάντες μέσα στην ομάδα, καθώς ήταν η πρώτη φορά που τον είδαν να ξεσπάει έτσι. Ήταν η πρώτη φορά που ο Γιόχανσον έβγαλε τόσο πολύ συναίσθημα. Και φυσικά όλοι στην ΑΕΚ εντυπωσιάστηκαν από το πάθος του Σουηδού στον πανηγυρισμό για το γκολ της νίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X