Κάνει…παπάδες ο Ντιέγκο

Κάνει…παπάδες ο Ντιέγκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελεί το πιο μεγάλο όπλο της φετινής ΑΕΚ. Έναν παικταρά από τους λίγους, που μπορεί με μία προσωπική ενέργεια και μόνο να αλλάξει τη ροή ενός παιχνιδιού. Ο Ντιέγκο κάνει…παπάδες από το πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκε και ήδη, είναι η πιο αξιόπιστη λύση για την Ενωση στο σκοράρισμα και εκείνος που αναλαμβάνει με επιμονή και υπομονή την οργάνωση του παιχνιδιού.
Τα στατιστικά του «μικρού μάγου», αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ο Ντιέγκο έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές σε μόλις έξι προσπάθειες, ένα γκολ ανά δύο σουτ. Ή αν θέλετε να το μετρήσετε διαφορετικά, σκοράρει ένα γκολ ανά 76’ στα τρία ματς που έχει ξεκινήσει βασικός. Εντυπωσιακό πως είναι ο πιο εύστοχος «κιτρινόμαυρος» και στα γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή, με 4/10 και 40%.
Πέραν των αριθμών πάντως, αυτό που μετρά είναι η εικόνα μέσα στο γήπεδο. Ο Ντιέγκο μπορεί να έκανε ένα μεγάλο λάθος – έστω και αν προηγήθηκε πεντακάθαρο φάουλ, που μόνο ο Αρετόπουλος δεν είδε – στο γκολ της Βέροιας, δεν το έβαλε κάτω. Η αντίδραση του μετά το γκολ της ισοφάρισης, όταν κλωτσούσε με ένταση στη μεσαία γραμμή, φανέρωνε όλη την ένταση που υπήρχε μέσα του. Γεννημένος νικητής, που δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή με τη φανέλα της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X