Πρόβλημα και με Σάκοτα

«Βασιλική» νίκη με ανατροπή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επειγόντως…ευχέλαιο πρέπει να σκεφτούν στη «Βασίλισσα», καθώς το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως το κακό μάτι κυνηγά την ομάδα. Δεν έφτανε ο τραυματισμός του Κάρτερ και το πρόβλημα με τον Ορτον, τώρα προέκυψε ζήτημα και με τον Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός της ομάδας, εκ των πλέον φορμαρισμένων παικτών αυτήν την περίοδο, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και όλα δείχνουν πως δεν θα αγωνιστεί στην αποψινή φιέστα με την Εφές Πίλσεν.
Βέβαια, το σημαντικό είναι να μην υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα που θα κρατήσει τον Σάκοτα εκτός από τα επίσημα παιχνίδια. Ηδη, στην ΑΕΚ ξέρουν πως ο Κάρτερ θα χάσει τα πρώτα ματς της σεζόν, καθώς θα συνιστά θαύμα αν προλάβει κάποιο από τα ματς με Αρη (κύπελλο), ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα) ή Κράσνι (Γιούρο Καπ). Και ήδη, ο Ντράγκαν Σάκοτα ψάχνει λύσεις για να εμφανιστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη, παρά τις απρόβλεπτες δυσκολίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X