Ιβκοβιτς: «Η Ευρώπη χρειάζεται μια δυνατή ΑΕΚ»

Ιβκοβιτς: «Η Ευρώπη χρειάζεται μια δυνατή ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς είναι ο επίτιμος προσκεκλημένος της ΑΕΚ απόψε στο φιλικό της Ενωσης με την Εφές, καθώς είναι ο προπονητής με τρεις τίτλους σε δύο χρονιές και θα τιμηθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο «Ντούντα» στην σημερινή συνέντευξη Τύπου μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να γυρίσει η ΑΕΚ στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και με μεγάλο σεβασμό, τόνισε ότι εξήγησε στην ομάδα του τι σημαίνει ΑΕΚ.

«Δεν χρειάζεται να εξηγήσω πως αισθάνομαι σήμερα. Χαίρομαι που είμαι κοντά σας, που είμαι εδώ. Πολλά γνωστά πρόσωπα βλέπω. Βλέπω πάντα μπροστά. Η παράδοση είναι σημαντική, ο Ντράγκαν, εγώ, ναι είναι σημαντική στιγμή σήμερα.

Σήμερα εξήγησα στους παίκτες μου γιατί είμαστε εδώ. Είπα στα παιδιά τι σημαίνει ΑΕΚ. Πότε ιδρύθηκε, για τον κόσμο, ήταν σημαντικό για μένα να το κάνω.

Για το μέλλον είναι σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ και για όλη την Ευρώπη, η ΑΕΚ με τον κ.Σάκοτα και τον κ.Αγγελόπουλο να μπει στο δίδυμο της Ελλάδας, σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Το ελληνικό μπάσκετ και η Ευρώπη θέλουν δυνατή ΑΕΚ.

Ηρθαμε εδώ σήμερα για πρώτο ματς της χρονιάς – φιέστα, ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς. Εύχομαι ένα καλό παιχνίδι το απόγευμα και καλή επιτυχία στην ΑΕΚ».

Αναφορικά με την κορυφαία του στιγμή στην διετία του στην ΑΕΚ ο «Ντούντα» είπε χαρακτηριστικά «Πρώτα από όλα πιστεύω σε όλες τις ομάδες μου αφήσαμε με συνεργάτες και διοίκηση και φιλάθλους εργο. Δουλέψαμε σκληρά, ήταν αξέχαστα δύο χρόνια. Ο τίτλος δεν σημαίνει για μία ομάδα ότι έχει καλό προπονητή. Υπάρχουν πολλοί προπονητές που ήταν καλοί και δεν πήραν τίτλους αλλά άφησαν έργο. Πολύ σημαντική στιγμή για την ΑΕΚ τότε. Η Ευρωλίγκα τότε ήταν άδικη εναντίον της ΑΕΚ (αναφέρεται στο ματς με την Ταού και στην ιστορία με το καλάθι στο φινάλε). Είχα πολύ καλή συνεργασία με κ. Φιλίππου και κ. Γρανίτσα. Ημουν από τους λίγους που τελείωσα όλες τις συμφωνίες και δεν έφυγα μέσα στην χρονιά. Η ΑΕΚ μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα, πολλά περισσότερα. Ηταν ωραία χρόνια. Από τον φροντιστή όλοι είναι μέσα στην καρδιά μου».

Τέλος, αναφορικά με το πρωτάθλημα Τουρκίας είπε «Η πιο δυνατή Λίγκα είναι η τούρκικη, με ξένους, μεταγραφές. Δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Τουρκία και αυτό είναι το καλό για το μπάσκετ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X