Νίκη…χθες

«Ντου» από παντού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω τι εστί ΑΕΚ, που πήγαινα στο γήπεδο για να δω την ομάδα, που έδινα το παρών σε φιέστες και μεγάλες ευρωπαϊκές συναντήσεις, ουδέποτε πέρασε από το μυαλό μου ότι θα κάθομαι να ασχολούμαι με ομάδες τύπου Βέροιας, η Πλατανιά. Με όλο το συμπάθιο στις συγκεκριμένες ομάδες και πολλές άλλες, είναι σαφές ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να στέκεται πολύ σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Το ματς της Τούμπας χάθηκε για συγκεκριμένους λόγους που έχουμε αναλύσει όλες τις προηγούμενες ημέρες. Η ομάδα έκανε σημαντικά λάθη, πήγε με άλλη νοοτροπία και έχασε ένα ματς, που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να το είχε κερδίσει.

Πάμε λοιπόν στα σημερινά. Η αυτοκριτική του καθενός στην ομάδα, η παραδοχή Δέλλα για τα λάθη του και η επιστροφή Μάνταλου στην ενδεκάδα, είναι στοιχεία που μου δείχνουν ότι σήμερα η ομάδα θα «καθαρίσει» τη μπουγάδα. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς και πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε, αλλά η σημερινή αναμέτρηση της ομάδας είναι από αυτές που πρέπει τις συζητάμε για το πόσο θα κερδίσουμε. Για το αν ο Αραβίδης θα σκοράρει και πάλι στη Βέροια, για το αν ο Μπουονανότε θα βρει γήπεδο για τα γνωστά του κόλπα και αν ο Βάργκας επιστρέψει στις «μαγικά» αγγίγματα.

Αντιλαμβάνομαι μια γκρίνια για τα όσα έγιναν στη Τούμπα, για το ρόστερ που έχει η ΑΕΚ και για το αν φτάνει ο Αραβίδης για να σκοράρει σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς. Στο δικό μου το μυαλό φαντάζει πιθανό ότι σήμερα θα δούμε την πραγματική ΑΕΚ. Αυτή που είχαμε στο μυαλό μας , πριν καν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις. Η παρουσία του Μάνταλου μου δίνει την δυνατότητα να αισιοδοξώ για το τι θα δω σήμερα. Έχοντας αφήσει πίσω μου τα όσα είδαν τα ματάκια μου στη Τούμπα.

Και είναι σαφές ότι Βάργκας και Μπουονανότε δεν θα έχουν τον ίδιο ρόλο, σε σχέση με αυτό που είχαν στη Θεσσαλονίκη.  Εν κατακλείδι, η Βέροια του Γεωργιάδη και του Αμπντούν δεν μπορεί παρά να είναι ένας αντίπαλος που δεν πρέπει να έχει στο πρόγραμμα της να πάρει αποτέλεσμα από την ΑΕΚ. Και αυτό καλείται να το αποδείξει η Ένωση από το πρώτο λεπτό.  Ας αφήσουμε τις υποθέσεις για το τι θα συμβεί αν δεν κερδίσει η ΑΕΚ, ή αν θα έχει πρόβλημα ο Δέλλας, ή δεν ξέρω και γω ποιός άλλος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X