Κιτρινίζει η Βέροια

Κιτρινίζει η Βέροια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Βόρεια Ελλάδα υπάρχει έντονο κιτρινόμαυρο στοιχείο, κάτι που αναμένεται να φανεί και απόψε, στο παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στη Βέροια, στη πρωτεύουσα της Ημαθίας. Άλλωστε υπάρχει πολύ δυνατό συνδεσμιακό κομμάτι, με τους οπαδούς της Ένωσης να έχουν προγραμματίσει εκδρομές από τις περισσότερες πόλεις.

Η Ένωση φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα στη Τούμπα και σε αυτή της την προσπάθεια θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της. Ήδη στη πόλη έχουν  κάνει την εμφάνιση τους φίλοι της ομάδας.  Έχουν συνδυάσει την παρουσία τους στο γήπεδο με βόλτα στη πόλη. Αργότερα θα κατευθυνθούν στο γήπεδο, για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Όσο περνούν οι ώρες η Βέροια αναμένεται να κιτρινίσει από την παρουσία οπαδών της Ένωσης.

Όπως και στη Ξάνθη, έτσι και σήμερα θα υπάρχει μεγάλο κομμάτι της εξέδρας «ντυμένο» στα κιτρινόμαυρα. Υπολογίζονται 1000 οπαδοί της Ένωσης από όλα τα μέρη της Βορείου Ελλάδας να βρεθούν στο γήπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X