Πρώτα η ομάδα

Πρώτα η ομάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια, πως όσοι είδαν τα φιλικά της ΑΕΚ στην Κρήτη με Ρέθυμνο και Φρανκφούρτη, στεναχωρήθηκαν διπλά για τη διαφαινόμενη απώλεια του Ντάνιελ Ορτον. Βλέπετε, ο Αμερικανός ήταν φόβητρο κάτω από το καλάθι, ένας παίκτης που ξεχείλιζε από ταλέντο και δύναμη και ήταν δυναμίτης σε άμυνα και επίθεση. Αλλά όσο καλός και αν είναι, δεν μπορούσε να παραβλεφθεί πως ήταν προβληματική προσωπικότητα, που χαλούσε το καλό κλίμα των αποδυτηρίων. Και αυτό δεν θα το επέτρεπαν ποτέ οι Αγγελόπουλος και Σάκοτα.
Από πέρυσι, τα αποδυτήρια της ΑΕΚ έχουν φτιαχτεί με βάση τις πρωταθληματικές βάσεις του παρελθόντος. Ο Σάκοτα έχει θεσπίσει κανόνες που δεν αμφισβητούνται από κανέναν. Και ο Ορτον δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο πως είχε απρεπή συμπεριφορά προς τους προπονητές του, αλλά πως ήταν ξένο σώμα για τα αποδυτήρια. Όταν δεν επικοινωνεί με τους συμπαίκτες του και αρκετοί δεν θέλουν να τον βλέπουν, αυτό είναι πρόβλημα που δεν λύνεται.
Στην ΑΕΚ ήξεραν πως ο Ορτον δεν είναι το πιο ήρεμο και βολικό παιδί. Ειδάλλως, με τα προσόντα που έχει θα ήταν ήδη σε τοπ επίπεδο στο ΝΒΑ. Ωστόσο, δεν περίμενα και πως θα ήταν τόσο ιδιόμορφη περίπτωση. Τουλάχιστον, το καλό στη διαδικασία είναι πως όλα φάνηκαν νωρίς. Ο Αμερικανός έδειξε τον χαρακτήρα του και η ΑΕΚ έχει χρονικό περιθώριο για να βρει τη λύση που χρειάζεται για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο κάτω από το καλάθι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X